Hentastic

Hentastic is een merk perfect voor kippenhouders. Gespecialiseerd in snoepgoed en supplementen voor het verzorgen van kippen.

Producten

Onderstaand zie je de producten van Hentastic uit ons assortiment. Het assortiment bestaat uit verschillende traktaties en hulpmiddelen om de traktaties aan je kip te geven. Zo verkoopt Medpets de Fun Feeder, de Chick Stick Hang Feeder en de Foraging Cake Feeder speciaal als hulpmiddel voor het geven van traktaties. De verschillende traktaties hiervoor zijn de Smart Start, Chick Sticks, Foraging Feast en de Foraging Cake. Waarbij Smart Start traktatie speciaal voor kuikens vanaf drie weken oud bedoeld is en de rest van de traktaties voor volwassen kippen.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten