Service
Winkelwagen
Menu

Puppymelk

Je vindt op deze pagina puppymelk en benodigdheden voor puppy’s en jonge honden. Deze producten zijn speciaal aangepast op de behoeftes van opgroeiende honden. Puppymelk is een goede vervangende melk voor het voeden van puppy’s en helpt pups om op een gezonde manier op te groeien. Wist je dat zwangere en zogende teefjes ook puppymelk kunt geven? De puppymelk bevat essentiële stoffen die zij op dat moment ook goed kunnen gebruiken.

Meer informatie

1 - 7 van 7 Producten

Voor jouw pup is het belangrijk om met de juiste voedingsstoffen op te groeien. Puppymelk is zo veel mogelijk afgestemd op de moedermelk en is aangevuld met verschillende vitaminen (A, B, C, D en E) en mineralen (ijzer, koper en zink) om een gezonde groei bij pups te stimuleren. Naast puppymelk vind je in deze categorie ook benodigdheden voor het toedienen van de melk. In het assortiment van puppymelk op Medpets zie je bekende merken terug waaronder Beaphar, Farmfood en Royal Canin.

Melk voor puppy’s

Medpets heeft verschillende soorten puppymelk in haar assortiment. Zowel in kant-en-klare vorm als in poedervorm. Het voordeel van poeder is dat je het langer kunt bewaren. Kant-en-klare melk is na opening niet lang te bewaren in de koelkast. Om de versheid te verzekeren wordt dan ook aangeraden de melk binnen 3 dagen in te vriezen in de originele verpakking.

Toedienen van melk

Medpets heeft ook verschillende hulpmiddelen om pasgeboren puppy’s met de hand te voeden. Met de Mikki Nursing Kit kun je gemakkelijk een pasgeboren pup de fles geven. Bij dit flesje worden meerdere spenen en een reinigingsborsteltje geleverd.

Wil jij jouw kleine viervoeter het allerbeste geven? Bekijk dan snel hieronder het volledige assortiment aan puppymelk en benodigdheden.

Filters

Sorteren

Filters

  • Merk
  • Grootte hond
  • Product range
  • Productsoort
  • Prijs