Service
Winkelwagen
Menu

Hondenstretcher

Heeft jouw hond soms ook last van een koude vloer of veel teken door het liggen in de tuin? Een speciale hondenstretcher is hiervoor de ideale oplossing! Deze kan je namelijk zowel binnen als buiten wegzetten en is vaak gemakkelijk mee te nemen, omdat een hondenstretcher opvouwbaar en licht is. Ideaal dus als je er een dagje op uit wilt met je viervoeter. Daarnaast is het ook goed voor de gewrichten van je hond, want door de stretcher neemt je trouwe viervoeter een ergonomische houding aan. Voor honden met artritis en gewrichtsproblemen is een stretcher dus ook een fijne optie. Geïnteresseerd? Bekijk dan eens de Adori Hondenstretcher of de Trixie Hondenstretcher.

Meer informatie

1 - 4 van 4 Producten

Hondenstretcher in alle maten

Honden komen voor in allerlei soorten en maten, dus is het ook belangrijk om de juiste maat stretcher te vinden voor je hond. De Duvo+ Hondenstretcher Relax wordt aangeboden in verschillende maten. Het maximale gewicht van deze stretcher gaat tot wel 60 kg. Deze hondenstretcher is hierdoor ook beschikbaar voor de grotere honden.

Hondenstretcher met parasol

Wil je lekker buiten samen met je hond van het zonnetje genieten, maar is deze eigenlijk te sterk voor je hond? Bekijk dan eens het Nobby Hondenligbed Chill Cool met Parasol. Deze stretcher biedt een goede en comfortabele schuilplek. Het ligvlak is gemaakt van mesh, waardoor er genoeg luchtcirculatie plaatsvindt en je hond dus niet oververhit zal raken. De stretcher met parasol is gemakkelijk op te zetten en daarom ook handig om mee te nemen naar bijvoorbeeld het strand of park. Lekker samen genieten dus!