Service
Winkelwagen
Menu
Nu gratis verzending bij aankoop van een Hill’s product met kortingscode GRATISVERZENDING Lees meer

Kattenmelk

Moedermelk is uiteraard de eerste ideale voeding voor elke kitten. De melk van de moederpoes bevat alle essentiële voedingsstoffen die je kleine kat nodig heeft. Wanneer jouw kitten wees, afgestoten is of niet voldoende moedermelk krijgt, biedt kittenmelk uitkomst. Kittenmelk kan dan als complete vervanger of aanvulling dienen. Voor de toediening van de melk zijn er verschillende verpleegsetjes verkrijgbaar. Wist je trouwens dat kittenmelk ook zeer geschikt is voor de drachtige of melkgevende moederpoes?

Meer informatie

1 - 4 van 4 Producten

Is jouw kitten wees, afgestoten of geeft de moederpoes simpelweg te weinig melk? Een goede melkvervanger is dan van groot belang voor je kleine vriend! Je kan dan kiezen voor een melkvervanger als PetLac Kitten Melk. Deze complete melkvervanger bevat FOS en probiotica en levert vitaminen, mineralen en aminozuren die belangrijk zijn voor een goede groei en ontwikkeling van jouw kitten.

PetAg KMR Kittenmelk is een populaire melkvervanger die de moedermelk nabootst door eenzelfde samenstelling van proteïnen, vet en koolhydraten. KMR Kittenmelk bevat tevens alle belangrijke vitaminen en mineralen om de groei van je kitten te bevorderen. Deze voeding is essentieel wanneer de moederpoes niet genoeg melk kan bieden en jouw kitten behoefte heeft aan extra voeding in het prille begin.

Bekijk snel alle soorten kittenmelk van merken als Farm Food, Royal Canin, Beaphar, TROVET en meer!