Service
Winkelwagen
Menu

Verkoeling voor Katten

Katten hebben bijna geen zweetklieren, waardoor het moeilijk is om zelf hun lichaamstemperatuur te reguleren. Met een koelmat voor katten help jij jouw kat op een veilige en verantwoordelijke manier koel te blijven tijdens warme dagen. Deze koelmatten bieden verlichting bij hittestress, oververhitting en een verhoogde lichaamstemperatuur.

Meer informatie

1 - 24 van 24 Producten

Koelmatten voor katten

Bij Medpets vind je diverse koelmatten voor katten. Een koelmat is zo ontworpen om je kat op een veilige manier verkoeling te bieden. Er zijn verschillende koelmatten van bekende merken zoals Aqua Coolkeeper, Trixie, Scruffs en Nobby. Deze verkoelende matten zijn in verschillende kleuren en formaten beschikbaar. De Aqua Coolkeeper Koelmat is een speciale koelmat met een verkoelende gel (HydroQuartz). Door de mat in het water te leggen, wordt de gel geactiveerd. Het verkoelende effect houdt tot wel 5 dagen aan! De Aqua Coolkeeper Koelmat is er in verschillende vrolijke printjes.

Medpets heeft ook koelmatten die je niet vochtig hoeft te maken met water. Een voorbeeld van deze mat is de Trixie Cooling Mat. Deze mat wordt geactiveerd door het lichaamscontact van je kat. Zodra je kat plaats neemt op de verkoelende mat, kan je poezenvriend direct genieten van de verkoeling! Voor deze mat is er dus geen vriezer, elektriciteit of water nodig. Koelmatten die je niet hoeft te bevochtigen, zijn ook ideaal te gebruiken op bedden, tijdens het reizen of om in de tuin te leggen.

Verkoeling voor de echte luxe poezen!

Catit Senses heeft wel een hele bijzondere verkoelende rustplaats voor katten. De Comfort Zone van Catit Senses is een relaxplaats met een verkoelend therapeutisch kussen. De Comfort Zone wordt geleverd met een kussen die je minimaal 3 uur in de koelkast mag leggen om een opkikkerende koelplaats voor je kat te creëren. Dat wordt genieten!

Met welke verkoeling accessoire help jij jouw kat de zomer door? Bekijk snel het volledige assortiment!