Service
Winkelwagen
Menu

Catnip Speelgoed voor Katten

Veel katten houden van een actieve speelsessie, mits het speelgoed interessant genoeg is natuurlijk. Door speelgoed te kopen met catnip (kattenkruid), wordt het al snel wat interessanter.

Meer informatie

1 - 24 van 57 Producten

Catnip, ook wel kattenkruid genoemd, werkt stimulerend voor katten. Kattenkruid bevat namelijk nepetalactone, een stof waar katten gek op zijn. Daarnaast is catnip veilig voor je kat, omdat er geen schadelijke stoffen in zitten.

Zelf catnip toevoegen aan speelgoed

Je kunt catnip ook zelf aanschaffen, zonder dat het al verwerkt zit in speelgoed. De catnip kun je als gedroogd kattenkruid aanschaffen, maar ook in sprayvorm. Verschillende merken zoals Francodex, Beeztees en KONG hebben een spray in hun assortiment. Deze catnip-spray kun je gebruiken om bijvoorbeeld een nieuw slaapplekje of rustplekje aantrekkelijker te maken. Ook kan de spray handig zijn voor kattenspeeltjes of krabpalen, zodat je het gedrag kunt sturen. Zo kun je het krabben op de krabpaal aantrekkelijker maken, dan het krabben op bijvoorbeeld de meubels in huis.

Buiten de spray is er ook los kattenkruid van KONG Kat – Naturals Premium Catnip. Dit gedroogde kattenkruid kan handig zijn voor het opnieuw vullen van catnipspeeltjes of te strooien op een kartonnen krabplank.

Speeltjes met catnip

Jagen op speeltjes vinden de meeste katten leuk, maar het is nog leuker als er kattenkruid aan is toegevoegd! Het jachtinstinct wordt geactiveerd en jagen maar! Houd jouw kat van jagen op pluche beestjes? Kijk dan eens bij het Lief! Kattenspeelgoed. Houdt jouw kat meer van levensechte dieren? Dan kan het Play N Squeak – Kattenspeelgoed jouw huistijger vast en zeker uren vermaken! Ben jij benieuwd naar alle kattenspeeltjes met Catnip? Bekijk dan hieronder het volledige assortiment.