Service
Winkelwagen
Menu

Ecuphar

Ecuphar is een snelgroeiend farmaceutisch bedrijf met vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Spanje, Portugal en Italië. De zorg voor dieren staat centraal bij Ecuphar.

Meer informatie

1 - 7 van 7 Producten

Het assortiment van dit bedrijf bevat diergeneesmiddelen, supplementen, medische hulpmiddelen en verzorgingsproducten voor gezelschapsdieren, landbouwhuisdieren en paarden.

Supplementen

Ecuphar heeft verschillende supplementen in het assortiment. Zo heeft het een pasta om katten van haarballen af te helpen en supplementen ter ondersteuning van de gewrichten, de stofwisseling, de spijsvertering en de leverfunctie.

Vetri Joint

Dit supplement ondersteunt de gewrichten bij sterke belasting en tijdens de groeifase. Zo dragen glucosamine en chondroïtine bij aan de opbouw en het onderhoud van gewrichtskraakbeen.

Ecuphar Kattenmalt

Kattenmalt is een pasta ter voorkoming van haarballen bij katten. De pasta weekt de haarballen los om ze vervolgens veilig door het darmkanaal te verplaatsen.

Caniquin Soft Chews

Deze soft chews zijn smakelijke snacks die bijdragen aan het behoud van soepele gewrichten bij jonge en volwassen honden. De snacks bevatten glucosamine en chondroïtine om de gewrichten soepel te houden.

Pre-Colostim

Pre-Colostim is een aanvullend diervoeder voor honden en katten en draagt bij aan een gezonde darmflora en darmwerking. Het bevat onder andere prebiotische voedingsvezels ter verbetering van de absorptie van voedingsstoffen.

Ecuparin

Deze tabletten ondersteuning de stofwisseling. De tabletten bevorderen de eetlust en ondersteunen zo een goede spijsvertering en stofwisseling. Ecuparin is verkrijgbaar voor honden en katten.

Verzorgingsproducten

Naast supplementen heeft Ecuphar ook verzorgingsproducten. Uiercrème ACE is een verzorgende crème voor de huid van de tepels en uiers.

Uiercrème

Uiercrème ACE is een verzorgende crème voor de huid van de tepels en uiers. De crème werkt verzachtend en voedend bij een geprikkelde huid.