Service
Winkelwagen
Menu

Scruffs

Scruffs is een jong bedrijf dat in 2005 is opgericht in Engeland. Scruffs is nu bekend als een van de grootste merken als het om luxe hondenbedden en accessoires gaat!

Meer informatie

1 - 13 van 13 Producten

Scruffs wil voor elke hond een geschikt hondenbed maken. Zo maakt Scruffs gebruik van verschillende stoffen en een breed kleurenpalet. Zo passen de hondenmanden en hondenkussens in elk interieur! Daarnaast ontwikkelt Scruffs lekkere manden en kussens voor honden met speciale behoeftes. Hierbij kun je denken aan zelfverwarmende stoffen of orthopedische traagschuimvullingen.

Zachte manden en kussens

Ben je op zoek naar een lekkere zachte mand of kussen voor jouw hond? Dan ben je bij Scruffs op het juiste adres! Scruffs heeft een breed assortiment aan zachte kussens en manden in alle soorten en maten. Wil je liever een mand met chique faux suède of juist een waterafstotende mand die geschikt is voor echte avonturiers? De keuze is enorm, dus sla je slag!

Orthopedische kussens

Voor honden die extra steun aan de gewrichten of rug kunnen gebruiken, heeft Scruffs speciale orthopedische kussens ontwikkeld, zoals de Scruffs Expedition Memory Foam. In deze kussens is verkruimeld traagschuim verwerkt, dat zich aanpast aan het lichaam van het dier. Hierdoor zal jouw dier comfortabel op dit kussen kunnen liggen!

Extra warm kussen

Heeft jouw hond artritis of houdt hij van warmte? Dan is het Scruffs Thermal Mattress Bed of het Scruffs Thermal Box Bed wat voor jouw hond. De mand en bedden hebben een reflecterende folielaag die de warmte van jouw huisdier opneemt en reflecteert.

Koelmatten

Voor de warme zomermaanden heeft Scruffs ook een speciale koelmat ontwikkeld. Deze mat kan in de koelkast of vriezer gekoeld worden. Daarna blijft deze mat tot wel een uur lekker koel! Dit kan wel 5 tot 10 graden schelen met de omgevingstemperatuur. Hierdoor kan jouw hond lekker afkoelen op dit comfortabele dekentje.