Service
Winkelwagen
Menu

Sectolin

Sectolin werd al in het jaar 1934 opgericht. Toen verkocht ze allerlei cosmetische producten, tot babypoeder aan toe.

Meer informatie

1 - 24 van 63 Producten

Zo’n 30 jaar later ging het bedrijf zich focussen op dieren en sinds de jaren ’80 richt ze zich voornamelijk op hobbyhuisdieren, met als specialisatie paarden. Sectolin is een naam die niet meer weg te denken is uit de paardenwereld; welke paardenliefhebber heeft er niet één of meerdere paardenverzorgingsproducten van Sectolin in de zadelkamer staan?

Productlijnen voor paarden

Sectolin heeft een breed assortiment gezondheids-, beschermings- en verzorgingsproducten voor jouw paard. Zo is er het merk Equivital, welke bestaat uit verschillende soorten voedingssupplementen om jouw paard net dat beetje extra te ondersteunen. Onder de naam Equishine vindt je verzorgingsproducten voor jouw paard, zoals shampoos en glanssprays, maar ook scheermachines en onderhoudsproducten voor leder. Sectolin helpt je om jouw kostbare paard zo goed mogelijk te beschermen.

Verzorging voor de hond en kat

Na het succes van de paardenverzorgingslijn kreeg Sectolin de vraag van klanten of zij soortgelijke producten ook niet voor hun kat of hond kon maken. Daar is ze inmiddels druk mee bezig. De eerste shampoos en vachtverzorgingsproducten voor trouwe viervoeters en huistijgers zijn op de markt. Een bijzonder product is de Sectolin Vlo en Mijt Omgevingsspray. In tegenstelling tot andere, vergelijkbare producten, is de spray geheel pesticidevrij en daardoor veilig voor mens en dier.

Gezondheid voorop

Als eigenaar of baasje wil je het beste voor je paard, hond of kat. Daarbij staat een veilige, vertrouwde en hygiënische leefomgeving centraal. Sectolin gelooft dat voorkomen beter is dan genezen. Mocht preventie niet genoeg zijn, dan vindt je bij Sectolin een groot aanbod diergeneesmiddelen en gezondheidsproducten.

Chetaime

Naast aanvullende diervoeders, supplementen en verzorgingsproducten heeft Sectolin ook een lijn met dekens, maskers en halsters voor paarden, genaamd Chetaime. Hieronder vallen onder andere de reflecterende uitrijdeken, beschermende zadeldekjes en het veiligheidshalster. Dit halster geeft bij dreiging van verstikking, misbruik, diefstal of in een andere panieksituaties het paard de kans om te ontsnappen. Het halster is uitgerust met een sluiting van klittenband welke in panieksituaties eenvoudig kan worden losgetrokken.