Service
Winkelwagen
Menu

Over ons

Gelukkig beestje, gelukkig baasje. Medpets.nl is dé online shop voor de gezondheid van je dier. Met ons digitale platform leveren wij het beste voor jouw huisdier. In onze webshop vind je een ruim en kwalitatief
assortiment voor huisdieren.

Medpets.nl is opgericht in 2008 en was de eerste in Nederland die startte een groot assortiment diergeneesmiddelen, voedingssupplementen, dieetvoer en verzorgingsproducten voor huisdieren online aan te bieden. Naast Nederland is Onlinepets B.V. met Medpets.be, Medpets.de, Vetsend.co.uk, Medpets.fr, Medpets.at en Medpets.dk ook actief in België, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Oostenrijk en Denemarken.

Alles onder één dak

Medpets doet alles onder één dak. Het Medpets-team bestaat uit verschillende afdelingen, van marketing en digital tot logistiek en klantenservice. Bij vragen over een product of medische klacht bij je huisdier, hebben wij een veterinair team in dienst. Bestaande uit een dierenarts en paraveterinairen. Zij staan altijd gratis voor jou klaar om deskundig advies te geven.

Medpets groeit

De afgelopen jaren is Medpets.nl flink gegroeid. Met een assortiment dat meer dan 15.000 producten omvat, is Medpets.nl de grootste online shop voor de gezondheid van je dier in Nederland. Om de opslagcapaciteit van het magazijn te vergroten, zijn we in 2021 verhuisd naar een nieuw warehouse van maar liefst 11.000 m2. Hierdoor kan Medpets nog sneller producten verzenden.

Duurzaamheid

Bij Medpets houden we ons bewust bezig met het behoud van de planeet. Duurzaam bezig zijn met het milieu is daar heel belangrijk in. Wij proberen daarom actief onze CO2-voetafdruk te verlagen. Zo besparen we tot wel 38% karton met onze nieuwe verpakkingsmachine en kiezen we voor vervoerders die rekening houden met een zo groen mogelijke bezorging.

Daarnaast doneren wij elke maand de niet meer verkoopbare producten aan Stichting Dierenlot. Op deze manier verspillen we niets en helpen we andere dieren ook. Lees op de pagina Duurzaam voor dier, mens en milieu meer over hoe wij ons duurzaam inzetten en welke goede doelen wij nog meer steunen.

Skal certificaat

Medpets beschikt over een Skal certificaat. Skal staat voor ‘Stichting Keur Alternatief voortgebrachte Landbouw producten’. Met de Skal certificering mag Medpets biologische producten opslaan en distribueren. Mensen worden steeds bewuster in hun voedselkeuze, een logisch gevolg is dat de behoefte aan biologische voeding voor huisdieren ook groeit. Door dierenvoeding met dit keurmerk te kopen wordt je verzekerd dat voor dit product alleen vlees is gebruikt van dieren die volgens de biologische eisen gehouden worden, dat er geen toegevoegde chemische middelen en dat er géén genetisch gemanipuleerde ingrediënten zijn gebruikt. Deze biologische producten zijn te herkennen aan het biologische keurmerk.

Werken bij Medpets

Medpets is onderdeel van Onlinepets, een snelgroeiend e-commercebedrijf. Wij zijn gevestigd in Oud Gastel en zijn met ruim 200 collega’s druk bezig om Medpets nog groter te maken in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Oostenrijk, Denemarken en de UK. Omdat we zo hard groeien zijn we regelmatig opzoek naar enthousiaste collega’s voor de klantenservice, marketing, webdevelopment en logistiek. Bekijk snel onze openstaande vacatures op werkenbij.medpets.nl