Service
Winkelwagen
Menu

Medicijnen - Supplementen puppy

Bij Medpets vind je een groot assortiment geneesmiddelen en voedingssupplementen voor jouw puppy. Wanneer jouw puppy speciale dieetvoeding krijgt, is het niet altijd nodig om daarnaast nog een voedingssupplement toe te dienen. Aan kwaliteitsvoeding zijn de benodigde vitaminen en mineralen die jouw jonge hond nodig heeft al toegevoegd. Toch kan het weleens verstandig zijn om voedingssupplementen aan jouw puppy te geven. Bijvoorbeeld na een operatie of ziekte.

Meer informatie

1 - 24 van 196 Producten

Castratie

Vervolgens moet je een beslissing maken of jij jouw puppy wil laten castreren of steriliseren. Bij reuen worden dan de testikels en bij teefjes de eierstokken verwijderd. Hierdoor kunnen er geen geslachtshormonen meer afgegeven worden en kunnen ze geen nakomelingen meer krijgen. Ook het gedrag van de hond kan veranderen na de operatie. Vooral bij teefjes is het belangrijk om een sterilisatie te overwegen, omdat hierdoor het risico op baarmoederontsteking, melkklierkanker en suikerziekte op latere leeftijd significant verkleind wordt.

Aanvullend diervoeder

In deze categorie zitten een hoop voedingssupplementen met elk hun eigen effect en doel. Een populair voedingssupplement is de Nutri-plus Gel . Dit is een smakelijke gel die jouw puppy of kat extra ondersteuning zal geven in een periode dat ze een hogere energiebehoefte hebben. Dankzij de smakelijkheid van de Nutri-Plus is het makkelijk te gebruiken en kan het helpen bij een verminderde eetlust. Een andere bekende aanvullende diervoeder is de PrimeVal Gelatinaat Hond. Dit supplement is samengesteld uit essentiële bouwstoffen voor de aanmaak van diverse weefselstructuren van het bewegingsapparaat. Zo bevordert het voedingssupplement de smering van de gewrichten en is het goed voor het aanmaken van kraakbeen.