Service
Winkelwagen
Menu
Nu gratis verzending bij aankoop van een Hill’s product met kortingscode GRATISVERZENDING Lees meer

cdVet

cdVet heeft een breed assortiment aan natuurlijke producten voor honden, katten, paarden en kleindieren. Met de producten van cdVet kun jij als baasje jouw dier optimale zorg bieden met natuurlijke producten.

Meer informatie

1 - 12 van 12 Producten

Bij cdVet maken ze gebruik van natuurlijke ingrediënten. Door de goede bijdrage van grondstoffen uit de natuur is het mogelijk om natuurlijke gezondheidsproducten te maken, zonder jouw lieve dier onnodig te belasten met niet natuurlijke stoffen.

Kracht van de natuur

Bij alle producten van cdVet wordt er gebruik gemaakt van de kracht van de natuur. Ze gebruiken hoogwaardige, natuurlijke grondstoffen. Denk hierbij aan verschillende koudgeperste oliën, kruiden en micronutriënten uit natuurlijke bronnen. Er is bewust gekozen om geen gebruik te maken van synthetische additieven of conserveermiddelen.

Natuurlijk product tegen vlooien en teken

In veel producten tegen vlooien en teken wordt er gebruik gemaakt van chemische middelen. cdVet heeft daarom cdVet Teek en Vlo Exit op de markt gebracht. Dit is een natuurlijk product voor de afweer van teken en vlooien. Dankzij dit product verandert de lichaamsgeur van jouw hond. Deze geur kunnen jij en jouw hond niet ruiken, maar voor insecten en andere parasieten is de geur ondraaglijk.

Verras jouw lieveling met zelfgemaakte koekjes

Niets is leuker dan jouw huisdier verrassen met iets lekkers. Dat kan met de cdVet Bakmix Leckerli. Met deze mix kun je gemakkelijk koekjes bakken voor jouw hond, kat of paard. Je kunt de koekjes naturel bakken, maar ook extra speciaal maken door bijvoorbeeld het deeg te mengen met bouillon, appel- of wortelsap. Wil je er helemaal een feestelijke lekkernij van maken? Voeg dan vis of vlees toe.