Service
Winkelwagen
Menu

Zylkène

Doen de knallen en lichtflitsen op oudjaar je huisdier ineenkrimpen? Zylkene helpt ontspannen, zonder te versuffen.

Meer informatie

1 - 4 van 4 Producten

Vermindert angst, stress en spanning

Zylkene is een aanvullend diervoeder dat jouw huisdier ondersteunt wanneer hij te maken krijgt met een spannende periode. De werkzame stof alpha-casozepine kalmeert jouw dier en laat hem sneller wennen aan nieuwe situaties. Zylkene heeft 3 verschillende producten, namelijk:

  • Zylkene capsules: De inhoud van deze capsule kun je mengen door het voer. Zo heeft jouw hond of kat niet door dat je hem wat extra geeft. Ook is het mogelijk om deze capsule in het geheel toe te dienen.
  • Zylkene chews: Dit zijn smakelijke kauwbrokjes die je hond of kat snel zal accepteren. Je kunt deze tabletten rechtstreeks als snoepje geven of mengen door het voer.
  • Zylkene Equine: Dit product is speciaal ontwikkeld voor paarden. Doordat het supplement per zakje is verpakt, kun je het gemakkelijk in kleine hoeveelheden door het voer mengen.

Zylkene

Ondersteuning bij verschillende soorten angst

Zylkene kan onder andere een ondersteunende werking hebben bij honden die bang zijn voor knallen en flitsen tijdens oudjaar. Tijdens de jaarwisseling wordt er flink op los geknald en dat vinden de meeste viervoeters niet prettig. Wanneer je hond of kat echt een angst heeft ontwikkeld, is het belangrijk om je viervoeter te ondersteunen tijdens de jaarwisseling. Er wordt geadviseerd om één week voor de stressvolle situatie met Zylkene te beginnen.

Raakt jouw hond in paniek als jij het huis verlaat? Verlatingsangst is zowel voor jouw huisdier als voor jezelf erg vervelend. Zylkene kan hierbij helpen. Zylkene kan er namelijk voor zorgen dat je hond nét wat relaxter is, waardoor er als het ware ruimte is om nieuw gedrag aan te leren.