Service
Winkelwagen
Menu
Profiteer nu tijdelijk van 10% korting op snacks met kortingscode MEDPETSEK10 Lees meer

HPM Veterinary

HPM Veterinary is een nieuwe lijn gezondheidsvoeding van Virbac. HPM Veterinary zal uiteindelijk de gezondheidsvoeding van VetComplex vervangen.

Meer informatie

1 - 24 van 25 Producten

De nieuwe generatie voeding is ontwikkeld om zo nauwkeurig mogelijk aan te sluiten bij de nutritionele behoefte van een carnivoor. De voeding biedt een breed spectrum aan gezondheidsvoordelen die een betere bescherming van de conditie en de gezondheid ondersteunen.

Innovatieve Formulering

  • De nieuwe gezondheidsvoeding is gebaseerd op een lage koolhydraat – hoge eiwit formulering. De vermindering van zetmeel en koolhydraten en de verhoging van de dierlijke vetten brengen de voeding terug naar de natuurlijke behoeften van de carnivoor.
  • De voeding bevat geen mais, tarwe, gluten, soja, ei of rundvlees en is daardoor laag in allergenen. Voeding met een laag allergeen gehalte is geschikt voor honden met een overgevoeligheid of allergie.
  • De voeding bevat een zeer hoog gehalte dierlijk eiwit wat zorgt voor nutritionele balans die in lijn is met de behoefte van jouw hond in een smakelijke vorm. Uitermate geschikt als dieetkeuze.
  • Ieder HPM Veterinary product heeft een ander profiel aangepast aan specifieke conditie, gevoeligheden, leeftijd en activiteit van jouw hond.

Medpets

Medpets zou Medpets niet zijn als ze dit kwalitatief goede HPM assortiment van Virbac niet zouden opnemen in het assortiment. Medpets heeft daarom het gehele assortiment overgenomen op de website. Dit aanbod verschilt van Veterinary HPM Dietetic Dog – Gastro Digestive Support tot Veterinary HPM – Baby Small & Toy Dog. Veterinary HPM Dietetic Dog – Gastro Digestive Support is een complete voeder voor volwassen honden om spijsverteringsstoornissen te verhelpen en het risico van acute opnamestoornissen van de darm te verminderen. Ook ondersteunt het bij chronische leverinsufficiëntie. Veterinary HPM – Baby Small & Toy Dog is een volledige voeding die geschikt is voor honden van kleine rassen tot de leeftijd van 10 maanden. Deze droogvoeding is specifiek afgestemd op de voedingsbehoeften van honden van kleine rassen tot de leeftijd van 10 maanden. Zo zie je dat in de HPM voerlijn allerlei soorten droogvoedingen zitten die kunnen helpen aan een medische aspect of extra ondersteuning kunnen geven aan een specifieke levensfase.