Service
Winkelwagen
Menu

Snacks voor Katten

Hoewel katten als kieskeurige eters bekend staan, is er voor iedere kat wat wils te vinden op Medpets! Je vindt hier snacks van diverse soorten merken en in verschillende soorten smaken. Liefde gaat immers door de maag! Katten zijn niet zo ontvankelijk als honden voor een snack als beloning van goed gedrag, maar ze vinden het af en toe wel heerlijk om verwend te worden.

Meer informatie

1 - 24 van 149 Producten

Trainingssnacks

Wie zijn kat probeert een kunstje te leren of bepaalde oefeningen te laten doen, weet dat dat niet zonder slag of stoot gaat. Een goede beloning brengt je vaak al een heel eind! Vooral als je kat dol is op lekkere snacks of snoepjes. Sommige katten echter, zijn helemaal niet te motiveren met eten. Je kunt hem dan belonen met een aai of knuffel. Gelukkig vind je bij Medpets een groot assortiment aan lekkernijen waar zelfs de meest kieskeurige kat nog van zal smullen! Vooral beloningen van een klein formaat zijn ideaal om te gebruiken tijdens het trainen van je huistijger. Bekijk zeker ook de Beeztees Kattensnacks of de Renske Kat Gezonde Beloning Vleeshartjes die in verschillende smaken verkrijgbaar zijn.

Vissnacks

Katten zijn dol op de heerlijke smaak van vis. Bij Medpets vind je daarom diverse lekkere én natuurlijke vissnacks waar je kat zijn pootjes bij zal aflikken! Trakteer jouw kat onder meer op de Applaws Cat – Mackerel Loin, die bestaat uit 100% markeel of de Applaws Cat – Salmon Loin, bestaande uit 100% zalm. Ook vind je hier gedroogde visjes van het merk Beeztees en verantwoorde snacks van IJslandse vis van Iceland Pet.

Dieetsnacks

Soms kan het bijzonder lastig zijn een passend tussendoortje te vinden voor je geliefde maatje. Bijvoorbeeld wanneer hij dieetvoer eet en je hem, vanwege zijn gezondheid, niet alles kunt geven. Voor gevoelige katten met nieraandoeningen geef je TROVET Multi Purpose Treats MPT (Fish) Kat. De snack is gebaseerd op slechts één eiwitbron en heeft een verlaagde pH-waarde en een laag magnesiumgehalte. Het is daardoor zeer geschikt als hypoallergene snack ter ondersteuning van de nieren en ter bevordering van de oplossing van struvietstenen.

Gezonde snacks

Je vindt op Medpets diverse soorten snacks die bijdragen aan de gezondheid van je huisdier. Zo kunnen de Bogadent Plaque-Stop Chips helpen bij het bestrijden van tandplak en tandsteen. De GimCat Anti-hairball Duo-paste is een smakelijke pasta die helpt bij het verwijderen en tegengaan van haarballen. En wil je je kat wat extra ondersteunen door middel van een boost aan vitaminen? Dan is GimCat Nutri Pockets Malt – Vitamin Mix een praktisch tussendoortje. Hier vind je ons complete overzicht kattensnoepjes!

Kattengras

Katten zijn gek op kattengras! En hoe leuk is het als je voor je kat een stukje buiten naar binnen kunt brengen? Met de producten van Medpets kweek je zelf kattengras voor je huistijger. Er zijn geavanceerde sets verkrijgbaar om het bijzondere gras te kweken, zoals de Catit Senses 2.0 Grass Planter. Ook kun je het gras op een iets minder innovatievere manier kweken met het GimCat Kattengras in Snelkiemzakje. Jouw kat zal je in ieder geval erg dankbaar zijn! (Katten)gras helpt jouw kat onder meer om haarballen uit te braken. Daarnaast is het gras een bron van vezels, wat de darmwerking kan bevorderen. Tot slot bevat kattengras foliumzuur, een essentiële vitamine voor je kat.

Let er op dat snacks een extraatje zijn voor je kat en niet het normale voer mogen vervangen!