Service
Winkelwagen
Menu

Harrison's Bird Foods

Harrison’s Bird Foods is een speciaal merk dat gezonde voeding aanbiedt voor verschillende soorten vogels, waaronder zangvogels, parkieten en papegaaiachtige. Het doel van Harrison’s Bird Foods is om baasjes te helpen om hun vogel gezond en gelukkig te maken. Om dit te realiseren is het belangrijk om jouw vogel te voorzien van een goed dieet.

Meer informatie

1 - 5 van 5 Producten

Speciale formules

De voeding van Harrison’s bestaat uit verschillende formules om de juiste biologische en dieetvoedingen voor vogels samen te stellen. De meeste voedingen zijn samengesteld door voedingsdeskundigen en dierenartsen. De belangrijkste ontwikkelaar van Harrison’s Bird Foods is vogelspecialist Dr. Greg Harisson. Hij heeft al zeker 34 jaar ervaring op het gebied van vogelzorg.

Vogels zijn enorm gevoelig voor chemicaliën die worden gebruikt in de landbouw. Daarom zijn alle voedingen van Harrison’s Bird Foods biologisch gecertificeerd door International Certification Services en voldoen ze aan het National Organic Program. Aan de voedingen zijn geen chemische insecticiden, herbiciden, fungiciden, conserveermiddelen of dubbel gedoseerde vitamines toegevoegd.

Voorkomt selectief eetgedrag

Van Harrison’s Bird Foods kunnen vogels niet selectief gaan eten. Met elke hap krijgt jouw vogel het beste voer binnen. De Harrison’s Bird Foods zijn zo ontwikkeld dat het een complete voeding is en er geen supplementen nodig zijn. Bij Harrison’s Bird Foods is er zelfs de Harrison’s Recovery Formula samengesteld. Dit is een speciale voeding voor zieke of verzwakte zangvogels of papegaaien die nog wel in staat zijn om te eten.

Treats

Bij veel snacks voor vogels is de herkomst van de ingrediënten onbekend. Harrison’s Bird Food heeft daarom overheerlijke Harrison’s Power Treats. Dit zijn biologische tussendoortjes die geschikt zijn voor alle vogels. Deze snacks bevatten gecertificeerde palmolie uit Brazilië en zijn ideaal als heerlijke versnapering.