Service
Winkelwagen
Menu

Bozita

Bozita is een klein bedrijfje uit Vårgårda dat al sinds 1903 dierenvoer produceert. Dat doen ze niet zomaar, maar op een eenvoudige, natuurlijke manier en met producten van hoge kwaliteit.

Meer informatie

1 - 14 van 14 Producten

Respect voor dier en natuur

Zweden is rijk aan wilde dieren en heeft een unieke fauna naast een uitzonderlijk schone lucht en water. Dit willen ze bij Bozita graag zo houden en respect voor de dieren en de natuur om ons heen is het uitgangspunt. Daarom kiezen ze bij voorkeur voor ingrediënten uit de Scandinavische wildernis en geselecteerde Zweedse boerderijen die hun filosofie delen. Bij Bozita vinden ze namelijk dat het niet alleen gaat om het eten in de voerbak, maar ook om hoe het geproduceerd wordt!

Bozita Hondenvoer

Bozita’s assortiment droogvoer voor honden biedt een passende voeding voor elke hond. De brokken van Bozita bevatten alles wat jouw hond nodig heeft. Het is mogelijk om het voer droog aan te bieden, maar je kunt voor een extra smeuïge verrassing de voeding ook even laten weken in lauwwarm water.

Ben je voor jouw volwassen hond op zoek naar een kwalitatieve en smakelijke voeding? Dan is Bozita Original zeker een goede match. De voeding is bereid met verse kip en ook verkrijgbaar in een tarwevrije en graanvrije variant. Heb jij een kieskeurige eter in huis? Bozita Flavour Plus is door de toevoeging van rendier en verse Zweedse kip onweerstaanbaar lekker! Bozita is er voor alle soorten en maten, want ook voor je puppysenior of grote hond vind je in het brede assortiment van Bozita een passende voeding waar je huisdier zijn pootjes bij af zal likken.

Bozita Natvoer

De natvoedingen van Bozita zijn een overheerlijke aanvulling op het droogvoer, maar zijn ook buitengewoon geschikt om als complete maaltijd te geven. De Bozita Patés zijn verkrijgbaar in maar liefst zes verrassende smaken en voor voedselgevoelige honden is er een speciale Single Protein lijn ontwikkeld. Houdt jouw dier toch van iets meer bite? Probeer dan eens Bozita Chunks in Jelly. Deze brokjes zitten in een overheerlijke gelei en zijn verkrijgbaar in de smaken: eland, kalkoen, rendier, kip of kip & rijst.

Bozita Kattenvoer

Bozita droogvoer voor katten bevat, net als de hondenvoedingen, een hoog aandeel vers Zweeds vlees. Hierdoor heeft de voeding van nature een goede smaak en een uitstekende verteerbaarheid, zodat je kat alle belangrijke voedingsstoffen uit de voeding goed kan opnemen.

Om jouw binnenkat optimaal te ondersteunen, heeft Bozita Indoor & Sterilised op basis van kip. Deze voeding vermindert de kans op haarballen en sluit perfect aan bij de lagere energiebehoefte van huiskatten en gesteriliseerde katten. Is jouw kat juist veel buiten en erg actief? Dan is Bozita Outdoor & Active waarschijnlijk een betere match. Deze brokjes bevatten extra energie en rozenbottel, zodat jouw kat lekker onbezorgd op avontuur kan!