Service
Winkelwagen
Menu
Nu gratis verzending bij aankoop van een Hill’s product met kortingscode GRATISVERZENDING Lees meer

Riverwood

Puur, ambachtelijk en met liefde gemaakt. Dat is waar de complete voerlijn van Riverwood op gebaseerd is. Riverwood wil het voor iedereen mogelijk maken om niet alleen bewust bezig te zijn met hun eigen voeding, maar ook die van hun huisdieren. Wanneer je de juiste voeding naar binnen krijgt, zal je je sneller fit en vitaal voelen.

Meer informatie

1 - 24 van 37 Producten

Zoals de natuur het bedoeld heeft

Hoge vleespercentages, geen granen en gluten, maar wel verse groenten en fruit én een rijke melange aan kruiden. Dat is wat je kunt verwachten van de producten van Riverwood. In het voer zitten drie verschillende eiwitbronnen. De dieren, waar het vlees van wordt gemaakt om in de voedingen te verwerken, hebben ten alle tijden vrij rond kunnen lopen en de spieren goed kunnen ontwikkelen. Dit heeft een gunstig effect op de kwaliteit van het vlees en daarmee hebben de dieren een dierwaardig bestaan gehad.

In plaats van granen of aardappelen als bron van koolhydraten, bevatten de voedingen van Riverwood gele erwten. Deze koolhydraten worden namelijk langzaam afgebroken, wat beter is voor een gezonde en stabiele bloedsuikerspiegel. Daarnaast bestaan de producten uit een uitgebalanceerde selectie van groenten en fruit om te zorgen dat jouw huisdier voldoende vitaminen binnenkrijgt. Kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen komen niet voor in de producten van Riverwood.

Snacks

Met de snacks van Riverwood kun je jouw hond een krokante en hypoallergene beloning geven. Ze bevatten een hoog vleesgehalte en zijn graan- en glutenvrij. Beschikbaar in verschillende smaken, zoals Hert & Everzwijn of Eend & Kalkoen.