Service
Winkelwagen
Menu
Nu gratis verzending bij aankoop van een Hill’s product met kortingscode GRATISVERZENDING Lees meer

Verzorging voor Katten

Bij de verzorging van jouw kat is het belangrijk dat je gebruik maakt van producten die geschikt zijn voor katten. Het is belangrijk voor jouw kat dat hij in een schone omgeving leeft. In de categorie zijn producten te vinden die betrekking hebben tot het wassen van jouw kat en producten die zorgen voor een gezonde vacht. Maar ook middelen die voor een hygiënische omgeving zorgen. Er zijn verschillende merken om je kat een uitgebreide verzorging te geven.

Meer informatie

1 - 24 van 408 Producten

Allergie

In de subcategorie ‘Allergie’ vind je producten die werken tegen een allergie voor bijvoorbeeld huisstofmijten en allergenen in de lucht. Maar ook zijn hier producten te vinden die ervoor zorgen dat mensen met een allergie voor katten hier minder last van hebben, zoals Bio-Life PetalCleanse Cat.

Ogen, oren en het gebit

Sommige katten hebben net wat meer specifieke aandacht nodig. In de subcategorieën ‘Oren’, ‘Ogen’ en ‘Gebit’ vind je verschillende producten die bijdragen aan de verzorging. Zo vind je in de subcategorie gebit verschillende producten die bijdragen aan een gezond gebit, zoals denta sticks. In de categorie voor de oren zul je vooral veel producten vinden met een reinigende werking. Voor de ogen zijn er verschillende oogdruppels en -reinigers.

Perfecte vacht- en nagelverzorging

Een goede vachtverzorging is erg belangrijk. Daarom heeft Medpets verschillende producten in haar assortiment om de vacht te verzorgen, waaronder handige borstels, kammen en shampoos. Ook heeft Medpets verschillende nageltangen in haar assortiment, waardoor jouw lieve kat nooit met te lange nagels hoeft rond te lopen.

Schone omgeving

Als je een huisdier in huis haalt, wil je jouw omgeving natuurlijk ook schoon houden. Katten kunnen soms flink verharen of nare luchtjes met zich meebrengen. Als baasje en huisdier is het dan fijn om samen in een schone omgeving te wonen. In de categorie ‘Hygiëne – Omgeving’ kun je alle handige producten vinden voor een schone leefomgeving als je baasje bent van een kat.

Merken voor de verzorging van je kat

Er zijn verschillende merken om je kat een uitgebreide verzorging te geven. Denk bij de verzorging aan de merken OrozymeBogadentVirbacPUUROtocleanFURminatorDettolMikkiBeaphar of Trixie.