Service
Winkelwagen
Menu

Vetramil

Vetramil is ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Wageningen. De genezende werking van honing en honingzalf is in de humane geneeskunde al meerdere keren onderzocht.

Meer informatie

1 - 3 van 3 Producten

De Vetramil producten bevatten zuivere honing met een hoog enzymgehalte en een lage pH. Ze ondersteunen de huidconditie en de natuurlijke weerstand van de huid. Vetramil is verrijkt met essentiële oliën, deze oliën zorgen voor een bittere smaak. Hierdoor zullen dieren de honing niet snel aflikken. Vetramil kan ingezet worden bij een geprikkelde huid en is verkrijgbaar in verschillende vormen.

Vetramil

Vetramil Honingzalf

Honing bestaat grotendeels uit suiker en een klein deel water, organische verbindingen en enzymen. Bijen voegen tijdens het maken een enzym toe aan de honing. Dit is het enzym glucose oxidase, wat een antibacteriële werking heeft. Lees in dit blogartikel Honingzalf als wondgenezing voor mens en dier meer over honingzalf.

Producten

Medpets heeft een aantal producten van Vetramil in het assortiment opgenomen:

Vetramil Honingzalf

De honingzalf van Vetramil werkt verzachtend voor de huid. De zalf ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en kan ingezet worden bij een geprikkelde huid.

Vetramil Spoelvloeistof

De spoelvloeistof werkt zuiverend en is geschikt voor de kwetsbare huid. De vloeistof verspreidt zich goed en geeft een licht indrogend effect.

Vetramil Paw Wax

Vetramil potenwax is speciaal ontwikkeld ter bescherming van de voetkussens van honden. De voetkussens van jouw hond kunnen beschadigd raken door onder andere heet asfalt, ijs, sneeuw, ruwe oppervlakken en zout. Deze potenwax helpt bij een snel herstel van de kloofjes.

Vetramil Derma Shampoo

Derma Shampoo is ontwikkeld voor honden met een geprikkelde huid. De pH waarde is afgestemd op de zuurgraad van de hondenhuid en tast de natuurlijke vetlaag niet aan. De shampoo is ontwikkeld voor honden, maar kan ook veilig gebruikt worden bij katten en paarden. Zo is de Derma Shampoo ook goed in te zetten om de onderbenen van je paard te wassen en schoon te houden.