Service
Winkelwagen
Menu
Nu gratis verzending bij aankoop van een Hill’s product met kortingscode GRATISVERZENDING Lees meer

Puzzels voor Katten

Ben jij het baasje van een intelligente kat? Daag dan jouw lieve harige vriend uit met interactief speelgoed. Dit speelgoed stimuleert alle zintuigen en staat garant voor veel speelplezier! Medpets heeft verschillende interactieve speeltjes die jouw kat kunnen uitdagen voor een verleidelijke speelsessie.

Meer informatie

1 - 13 van 13 Producten

Laserlampjes en verleidelijke veertjes

Met een laserlampje kun je als baasje jouw kat interactief bezighouden. Projecteer de laser op de grond, waardoor jouw kat de ongrijpbare prooi probeert te vangen. Dit speeltje is niet alleen leuk, maar stimuleert ook het jachtinstinct en houdt katten actief. Heb je zelf niet altijd tijd om met je harige vriend te spelen? Dan kan de FroliCat Dart een uitkomst bieden. Deze automatisch bewegende laser zorgt voor veel en lang speelplezier!

Een uitdagend circuit

Catit Senses heeft verschillend leuk circuit speelgoed, waaronder de Catit Senses Super Roller Circuit en de Catit Senses Play Circuit . Dit interactieve speelgoed lijkt net een soort racebaan, maar dan van tunnels. In die tunnel zit een (lichtgevend) balletje. Door de verschillende losse tunneltjes zitten gaten, waar jouw kat met zijn poot tegen de bal aan kan slaan. Het balletje rolt door het hele circuit en is leuk om na te jagen. Door verschillende producten van Catit Sensis samen te stellen, bouw je een waar speelparadijs voor katten!

Holt Games; voor de slimme harige vriendjes

Speciaal voor onze intelligente harige vriendjes zijn er de Holt Games. Deze spelletjes dagen jouw kat uit om mee te doen aan een slimme speelsessie, waar zij op zoek moeten gaan naar de verstopte snoepjes. De Holt Games – Tortuga van MDF materiaal is een uitdagende puzzel voor een beginnende speler. Als baasje verstop je snoepjes in de uitsparingen, waarna jouw kat met zijn poten en snuit moet proberen de zeshoeken weg te schuiven om de snoepjes te bemachtigen. Om je harige vriend te helpen, kun je als baasje de beweging voordoen. Oefening baart kunst. Je zult versteld staan hoe slim jouw huisdier is!