Service
Winkelwagen
Menu

ECOstyle

Al meer dan 50 jaar geleden begon ECOstyle met het verkopen van ecologisch verantwoorde producten, die een minimale impact op het milieu en gezondheid hebben.

Meer informatie

1 - 3 van 3 Producten

Het begon allemaal bij Jan Zwart. Hij zat in de aardappelhandel en merkte dat zijn aardappels steeds gevoeliger werden voor ziektes. Samen met drie compagnons is hij in 1967 begonnen met het verkopen van landbouwproducten op natuurlijke basis. Inmiddels heeft de derde generatie het bedrijf overgenomen en zijn ze uitgegroeid tot internationale organisatie met vestigingen in België, Denemarken en Oostenrijk.

Ecostyle ontwikkeld ecologisch verantwoorde producten voor koeien, kalveren, geiten, schapen, varkens en paarden. De zelfgenezingskracht van het lichaam is hierbij belangrijk. Als het lichaam in balans is , zijn dieren minder vatbaar. Een voordeel van natuurlijke producten is dat ze geen bijwerkingen veroorzaken. Bovendien is de wachttijd voor melk en vlees nul dagen bij gebruik van een natuurlijk product. Zo houd je zowel dier als natuur in balans.

ECOstyle heeft als missie om de natuurlijke balans van plant en dier te herstellen en behouden. Met de kennis en ervaring zijn de producten van ECOstyle tot stand gekomen. Alle producten van ECOstyle zijn gebaseerd op natuurlijke werkzame stoffen en processen. Bij ECOstyle spreken ze ook wel van het gebruiken van de slimheid van de natuur.

Als huisdiereigenaar wil je dat jouw dier gezond is en blijft.

Voor een betere weerstand en eetlust

Met de supplementen en sprays van ECOstyle kun je de gezondheid van jouw (huis)dier ondersteunen. Zo draagt Immulon wanneer nodig bij aan de weerstand en eetlust van (jonge) paarden, koeien, schapen, geiten, honden en katten.

Voor gezonde hoeven en klauwen

Heeft jouw paard, koe, schaap, varken of geit problemen met zijn hoeven of klauwen? Dan kan hij baat hebben bij Klausan. Deze spray ondersteunt het herstellend vermogen van de hoeven en klauwen van jouw dier.