Service
Winkelwagen
Menu

Bunny Nature

Bunny Nature is een Duitse onderneming die uit liefde voor dieren werd opgericht. Tot op de dag van vandaag is het doel van Bunny Nature om kleine knaagdieren optimale voeding te bieden die specifiek is afgestemd op de voedingsbehoeften die het dier van oorsprong heeft.

Meer informatie

1 - 24 van 64 Producten

Er zijn verschillende soorten voeding verkrijgbaar, waaronder voedingen voor konijnen en cavia’s afgestemd op hun levensfase. Daarnaast is er ook voeding voor onder andere de chinchilla, degu, hamster en rat. En niet te vergeten een ruim assortiment met hooisoorten. Bij Bunny Nature kun je ook terecht voor bodembedekkers en snackjes, evenals interactief speelgoed voor jouw konijn of knaagdier.

Assortiment

Hieronder zie je het gevarieerde aanbod van Bunny Nature door Medpets. Voeding en snacks voor verschillende knaagdieren, decoratieve producten en verschillende interactieve spellen. Het assortiment bestaat uit verschillende productlijnen. De Enjoy Nature lijn bevat natuurlijke snacks voor alle soorten knaagdieren. Verder is er standaardvoeding voor konijnen, hamsters, chinchilla’s, degu’s benoemd als de Dream lijn van Bunny Nature. Ook is er een hooi lijn voor natuurlijk hooi van hoge kwaliteit voor alle knaagdieren.