Service
Winkelwagen
Menu

Puppy Apotheek

Je hebt net een pup in huis of wacht nog in spanning tot hij komt! Je wilt alleen het allerbeste voor jouw pup en dan is het ook belangrijk dat je medicijnen en supplementen kiest die geschikt zijn voor pups! Denk aan ontwormingsproducten, middelen tegen vlooien en teken en overige medicijnen en supplementen om jouw pup de beste start te geven.

Heb je zelf een nestje pups gefokt? Dan kun je ook puppymelk nodig hebben.

Hier vind je het complete assortiment apotheek voor jouw pup.

Meer informatie

1 - 24 van 416 Producten

Ontworming pup

Pups kunnen erg ziek worden van wormen. Het is daarom belangrijk om pups regelmatig te ontwormen. Om te bepalen hoe vaak je pup ontwormd moet worden kun je onze Wormwijzer gebruiken.

Het is belangrijk een wormmiddel te kiezen dat veilig is voor pups, zoals Milbemax of Adimere. Hele jonge of lichte pups kun je het beste ontwormen met een speciale pasta, zoals Vitaminthe. Kies hier dan ook het speciale opzetstukje voor pups bij.

Heb je zelf een nestje pups? Dan is de Drontal Pup een goede keuze voor de eerste ontworming in het nest.

Vlooien – Teken puppy

Je wilt je pup goed beschermen tegen vlooien en teken. Niet alle middelen zijn veilig voor pups. Zeker als het gaat om jonge pups of pups van kleine rassen moet je voorzichtig zijn. Kies altijd een product wat past bij het huidige gewicht en de groei van je pup. Vectra 3D is bijvoorbeeld al beschikbaar voor honden vanaf 7 weken leeftijd en 1,5 kg.

In het nest kun je pups het best behandelen met een spray zoals Frontline of Effipro.

Puppymelk

Heb je zelf een nestje pups gefokt, dan is het verstandig om puppymelk in huis te hebben. De moederhond kan te weinig melk geven of een pup kan bijvoeding nodig hebben.

Hier vind je alle soorten puppymelk, zoals de Royal Canin Babydog Milk puppymelk. Gebruik voor een makkelijke toediening van de melk de Mikki Nursing Kit of de Beaphar Lactol Voedingsset.

Medicijnen – Supplementen puppy

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom je pup aanvullende supplementen nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan probiotica om de darmweerstand te ondersteunen of producten tegen stress om je pup zich zo snel als mogelijk thuis te laten voelen in zijn nieuwe omgeving.

Hier vind je alle supplementen die je veilig voor je pup kunt gebruiken. Heb je vragen over het gebruik of de dosering? Neem dan contact op via dierenarts@medpets.nl.