Service
Winkelwagen
Menu

Bogacare

Bogar is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verzorging van huisdieren. Bogar is opgesplitst in de lijnen Bogacare, Bogaclean, Bogadent en Bogavital die elk op hun eigen manier producten hebben voor de verzorging van je huisdier.

Meer informatie

1 - 8 van 8 Producten

Zo is Bogacare speciaal voor de hygiëne van de vacht en bescherming van huid en vacht van honden, katten en knaagdieren.

Reinigingsproducten

Voor de reiniging van de vacht heeft Bogacare de standaard shampoo in 8 verschillende varianten, afgestemd op de behoeften van de huid- en vachttypen van elke hond. Bij een kat met een gevoelige huid kan de Soft & Sensitive shampoo het best worden gebruikt. De Soft & Repair Conditioner van Bogacare verzorgt en herstelt een futloze vacht bij honden. Ook is er een reinigend schuim van Bogacare, dit schuim kan zonder water worden gebruikt en zorgt voor het opfrissen van de vacht en het neutraliseren van nare geurtjes bij honden en katten. Een andere handige manier voor het opfrissen van je hond zijn de wegwerpdoekjes van Bogacare. Ten slotte is er voor de reiniging van de ogen en oren, de Perfect Eye Cleaner en de Perfect Ear Cleaner.

Beschermende en herstellende producten

Ter bescherming van de pootjes van je hond is er de Paw Balm Protect. De pootjes worden blootgesteld aan allerlei weersomstandigheden, wat tot slijtage van de voetzolen kan lijden. Hiervoor heeft Bogacare een potenbalsem ontwikkeld die het herstellend vermogen van de huid ondersteunt en een beschermend effect heeft. Heeft je hond of kat last van een ruwe en schrale huid? Dan is Dermarepair van Bogacare de perfecte oplossing. De kalmerende en helende eigenschappen van salie en smeerwortel zorgen voor een optimale oplossing voor de verzorging van de geprikkelde huid.