Service
Winkelwagen
Menu

Bolfo

Help! Je hond of kat blijft zich maar krabben, een duidelijk symptoom wat kan wijzen op een vlooienbesmetting. Bewijs van vlooien vind je vermoedelijk het eerst aan de basis van de staart van je dier.

Meer informatie

1 - 3 van 3 Producten

Met een handige vlooienkam controleer je of je donkere, kronkelende korreltjes uit de vacht ziet vallen. Wanneer je de korreltjes op een nat papiertje legt en ze scheiden rood af, heb je te maken met volwassen vlooien. Dan komt Bolfo handig van pas!

Bolfo Gold

Bolf Gold werkt snel tegen vlooien en hun larven. Veel vlooien worden al gedood voordat ze bijten en bloed kunnen zuigen. De toediening is erg eenvoudig dankzij de handige pipetjes. Je druppelt de inhoud van het pipet tussen de haren van je huisdier op de intacte huid en laat het product zijn werk doen. Bolfo Gold Hond en Bolfo Gold Kat:

  • Werkt snel tegen vlooien (binnen 24 uur)
  • Beschermt je hond 4 weken en je kat 3 tot 4 weken
  • Beschermt ook tegen vlooienlarven in de omgeving
  • Zeer geschikt voor honden en katten met een vlooienallergie

Wanneer je meerdere dieren in huis hebt, doe je er verstandig aan om alle dieren in huis te behandelen tegen vlooien. Vergeet ook niet de omgeving vlooivrij te maken met een omgevingsspray als Sectolin Vlo en Mijt Omgevingsspray.

Wil je je huisdier, naast vlooien, ook beschermen tegen teken? Bekijk dan de producten van Seresto.

Wist je dat vlooien ook drager kunnen zijn van de vlooienlintworm? Om je hond of kat te beschermen tegen een lintwormbesmetting, kun je kiezen uit producten als Drontal of Mansonil.