Service
Winkelwagen
Menu

Gebr. de Boon

De basis voor het succes van de Gebroeders de Boon werd begin jaren zestig gelegd. In die tijd verkochten zij rietmatten, maar helaas gaf de verkoop hiervan geen garantie voor de toekomst. De broers vormden het rietenmattenbedrijf om tot een groothandel voor koudwatervissen.

Meer informatie

1 - 24 van 74 Producten

Ze merkten echter dat huisdieren steeds belangrijker werden in het gezinsleven. Zij anticipeerden daarop door hun bedrijf om te vormen tot een groothandel in dierenbenodigdheden. De koudwatervissen verdwenen uit het assortiment. Vanaf toen specialiseerden de Gebroeders de Boon zich steeds meer in accessoires en snacks voor huisdieren. Deze strategiewijziging bleek een daverend succes!

Inmiddels heeft Gebroeders de Boon een echte groothandelfunctie. Hun assortiment omvat meer dan 9000 kwaliteitsproducten voor vissen, vogels, knaagdieren, honden en katten. Bekijk snel welke producten het leven van jouw huisdier leuker en gemakkelijker kunnen maken!

Honden

Boon heeft verschillende hoogwaardige producten voor jouw trouwe viervoeter. Voor de verzorging van de vacht van je hond zijn er de Boon Trimharken. Deze zijn er zowel voor de dunne als dikke vacht. Ook vind je bij Boon verschillende benodigdheden voor je hond, waaronder hondenhalsbanden- en lijnen, voer- en drinkbakken en een bench en bijbehorende benodigdheden. Erg handig is de Boon Autodeken Waterproof. Deze waterproof deken helpt je auto droog en schoon te houden wanneer je hond vies of nat is geworden na het wandelen of trainen. Ook speeltjes mogen niet ontbreken in het assortiment. Daarom vind je ook de Floss-Toy van Boon in ons assortiment.

Katten

Ook voor je huistijger zijn er diverse trimharken ontwikkeld voor de verzorging van zowel de dunne als dikke vacht. Verder kun je bij Boon terecht voor hygiënische oplossingen voor het gebruik van de kattenbak, waaronder de Boon Bio-Kattenbakzakken Lavendel en de Boon Uitloopmat Poot: een mat die viezigheden die je kat meeneemt uit de kattenbak opvangt. Jouw kat kan zijn nagels scherpen aan één van de krabplanken of -meubels van Boon, waaronder bijvoorbeeld het Boon Krabmeubel Karton.

Konijnen en knaagdieren

Voor je knaagdier of konijn heeft Boon een handige ren waar jouw huisdier lekker veel ruimte heeft om rond te neuzen. Verder vind je er diverse benodigdheden voor in het konijnenhok of de knaagdierkooi, waaronder voer- en drinkbakjes, knaaghuisjes en comfortabele, pluche slaapplekjes als het Boon Pluche Knaagdierhuis Cocoon.

Vogels

Wil jij meer vogels in je tuin? Dan ben je aan het goede adres bij Boon! Kies uit een scala verschillende soorten vogelhuisjes, voederautomaten en mezelbollenhouders. Ben je op zoek naar benodigdheden voor in de vogelkooi voor je parkiet of papegaai? Bekijk dan ook eens de voer- en drinkbakjes voor in jouw volière of de vogelkooi. Natuurlijk kun je hier ook terecht voor zitstokken en speeltjes, zoals het Boon Knaaghout en de Boon Knaagstang.