Service
Winkelwagen
Menu
Vakantiegeld deals! - Scoor nu tot 30% korting! Lees meer

Hangmatten voor katten

Katten vinden het fijn om ergens te liggen waar ze overzicht hebben, dit is vaak niet op de grond. Een hangmat zorgt ervoor dat ze hoger liggen op bijvoorbeeld een warm plekje aan de radiator, het raam of de muur.

Meer informatie

1 - 10 van 10 Producten

Een hangmat voor je kat

Ook voor huisdiereigenaren die weinig plek hebben voor nog een extra kattenmand, is een hangmat een ideale oplossing als je de hoeveelheid slaapplaatsen van je kat wilt uitbreiden! Veel van deze kattenhangmatten zijn makkelijk te bevestigen aan een radiator, het raam of de muur zodat jouw huisdier vanuit een hoger slaapplekje overzicht kan houden over de ruimte.
Er zijn veel verschillende producten die als hangmat dienen voor je kat, bekijk bijvoorbeeld eens de Designed By Lotte Hangmat Gaia. Deze kattenhangmat staat op houten pootjes en kan tot ongeveer 8 kilo dragen!

Radiator hangmat kat

Wil jij jouw kat voorzien van een lekker warm slaapplekje bij de verwarming? Doordat ze makkelijk aan de radiator te bevestigen zijn en ze vaak ook nog verstelbaar zijn, is een hangmat voor je kat een leuk alternatief voor een slaapplaats voor je kat. De radiator hangmatten komen in veel verschillende soorten stofjes, zo is de Beeztees Radiatorhangmat Schapenvacht gemaakt van schapenvacht wat zorgt voor nog meer comfort!

Kattenhangmat muur

Wil je graag van je huis een klim-, krab- en speelparadijs maken voor jouw kat? Met behulp van een kattenhangmat die te bevestigen is aan de muur, zoals de Trixie Krabhangmat voor Muurbevestiging, zorg je voor een extra plekje waar je kat kan slapen of zich veilig voelt om zichzelf even terug te trekken. Bij veel van deze kattenhangmatten voor aan de muur zit wandmontage bijgeleverd.