Service
Winkelwagen
Menu
Nu gratis verzending bij aankoop van een Hill’s product met kortingscode GRATISVERZENDING Lees meer

IAMS

IAMS is in 1946 opgericht door Paul F. Lams. Hij zocht een manier om hoogwaardig kwaliteitsvoer te maken voor honden en katten. IAMS vindt dat je alleen de allerbeste voeding en verzorgingsproducten voor huisdieren kunt geven als je honden en katten beter kent dan wie dan ook in de branche.

Meer informatie

1 - 24 van 26 Producten

Hoogwaardig kwaliteitsvoer

Samen met fokkers en voedingsdeskundigen heeft hij ontdekt dat eiwitten en vetten erg belangrijk zijn in de voeding van huisdieren. Hierdoor is IAMS gestart met het maken van geavanceerde voeding die een bijdrage levert aan de gezondheid van huisdieren. Zo heeft IAMS standaard voeding voor honden en katten van alle leeftijden.

Een andere kijk

IAMS is echt anders dan andere aanbieders. Dit komt doordat IAMS een hele andere voedingsfilosofie heeft. Deze filosofie is gebaseerd op jarenlang onderzoek en inzet voor de gezondheid van huisdieren. IAMS vindt dat de juiste voeding verbazingwekkende dingen kan doen voor je huisdier. Zo kan voeding het immuunsysteem versterken, spieren behouden, vet verminderen, zorgen voor een gezonde spijsvertering en vorming van tandsteen verminderen. Zo was IAMS de eerste met:

  • Het idee om katten en honden te voeren als carnivoren.
  • Droge voeding op basis van dierlijke eiwitten, die past bij de behoeften van honden en katten.
  • Formules voor iedere levensfase, zelfs puppyvoer om puppy’s slimmer te maken en beter te laten leren.
  • Formules die tegemoetkomen aan alledaagse behoeften van huisdieren en hun baasjes, zoals kattenvoer voor gezinnen met meerdere katten en speciale formules voor oudere dieren

Proactive Health

Deze voedingslijn bestaat uit verschillende formules die ‘custom made’ is voor elke levensfase. Zo is de IAMS Dog Puppy & Junior – Small & Medium perfect voor puppy’s of jonge honden en de IAMS Kitten & Junior voor kittens en jonge katten. Dit voer heeft allerlei ingrediënten die belangrijk zijn voor huisdieren in die levensfase. Proactive Health heeft ook specialistisch voer voor senior honden of katten. In deze levensfase neemt de voedingsbehoefte af en zijn ze vaak minder actief. Zo neemt de behoefte aan vet af, terwijl de behoefte aan eiwitten toeneemt. De brokken bevatten daarom een ideaal caloriegehalte en de ideale mix van voedingsstoffen die het immuunsysteem van je huisdier blijft ondersteunen. In dit voer zitten bijvoorbeeld ook speciale ingrediënten die de botten versterken van je huisdier. Naast de levensfase heeft IAMS ook voer die gespecialiseerd zijn in katten of honden met overgewicht. Dit voer is rijk aan kip en licht verteerbare dierlijke vetten en bevat tot 30% minder vet dan het andere voer.

IAMS Naturally

Deze voedingslijn van IAMS biedt voor zowel honden als katten een 100% compleet en uitgebalanceerd dieet. De IAMS Naturally lijn bevat zorgvuldig goed verteerbare geselecteerde ingrediënten zonder kunstmatige smaak- of kleurstoffen. De productie van deze voedingslijn ligt 100% in handen van IAMS. Al deze facetten zijn samengebracht voor de dierenliefhebber. Zo bevat IAMS Naturally Dog – Lamb & Rice Nieuw-Zeelandse lam en IAMS Naturally Dog – Salmon & Rice Noord Atlantische zalm.