Service
Winkelwagen
Menu
Nu gratis verzending bij aankoop van een Hill’s product met kortingscode GRATISVERZENDING Lees meer

Hondenpoepzakjes en -houdertjes

Ben jij een fijne wandeling aan het maken met je viervoeter? Dan is het wel belangrijk dat je goed voorbereid op pad gaat. Als je hond namelijk zijn behoefte moet doen, is het wel zo netjes om dit ook op te ruimen! Bij Medpets vind je verschillende poepzakjes en poepzakhoudertjes.

Meer informatie

1 - 24 van 35 Producten

Poepzakjes

Bij Medpets vind je poepzakjes in verschillende kleuren en maten! Bekijk bijvoorbeeld eens de Earth Rated PoopBags. Deze poepzakjes zijn eco-vriendelijk omdat ze een EPI-additief bevatten dat bijdraagt aan het afbreken van de zakjes. Verder vind je op deze pagina geparfumeerde zakjes. De zakjes hebben een heerlijke lavendelgeur, waardoor het opruimen een stuk aangenamer wordt. Wil je liever poepzakjes in vrolijke kleuren? Bekijk dan de Pawise Poepzakjes! Deze zakjes worden geleverd in 4 vrolijke kleuren.

Poepzakhoudertjes

Als je gaat wandelen, wil je natuurlijk wel genoeg poepzakjes bij de hand hebben. Hiervoor bieden de poepzakhoudertjes de oplossing! Bij Medpets vind je verschillende poepzakhoudertjes waar je genoeg poepzakjes in kunt stoppen. De United Pets Bon Ton Classic poepzakhouder is vrolijk gekleurd en kan gemakkelijk aan de looplijn of aan je broek bevestigd worden. Ook lief! heeft mooie poepzakdispensertjes in de vorm van een hip tasje!

Poepschepjes

Hondenpoep opruimen is natuurlijk niemands favoriete bezigheid. Maar we kunnen het wel een stuk makkelijker voor je maken! Bij Medpets vind je nu ook poepschepjes. Hiermee kun je hondenpoep opruimen zonder te bukken of het aan te raken. Bekijk bijvoorbeeld de HandiScoop. Je kunt het zakje eenvoudig over de grijpers plaatsen en vastzetten met een rubberen elastiek. Als jouw hond zijn behoefte gedaan heeft, plaats je de grijper over de uitwerpselen. Als de grijper dicht is, kun je het elastiekje weghalen en het zakje gemakkelijk dichtknopen.