Service
Winkelwagen
Menu

Apotheek Paarden

Wil jij jouw paard extra ondersteunen? Bij Medpets vindt je diverse supplementen die een bijdrage kunnen leveren aan de algehele gezondheid van jouw paard. Ook vindt je hier speciale supplementen voor veulens en drachtige merries.
Meer informatie

1 - 24 van 662 Producten

Bescherming tegen vliegen, dazen en horzels

Iedere paardeneigenaar kent het probleem! In de zomermaanden heeft jouw paard veel last van vliegen, dazen en horzels. Wist je dat jij jouw paard kunt ondersteunen met supplementen, een insectwerende shampoo of de keuze van de juiste vliegendeken? Bij Medpets helpen we je graag bij het vinden van de juiste oplossing!

Verkoeling voor jouw paard

Na een zware inspanning kan het slim zijn om de benen van jouw paard te koelen om zo peesblessures te voorkomen. Bij Medpets vindt je diverse koelproducten die hieraan bijdragen, zoals koelgels, verkoelende klei of icepacks.

Wond & EHBO bij paarden

Heeft jouw paard zich verwond of een blessure opgelopen? Het is dan erg belangrijk om de juiste zorg te geven aan jouw paard. Bij Medpets vindt je diverse hulpmiddelen die je hierbij kunt gebruiken. Denk hierbij aan Vetramil, Dermiel wondzalf en Traumeel S.