Service
Winkelwagen
Menu

Equistro

Equistro biedt de beste oplossingen om je paard te helpen om de beste prestaties te leveren. De voedingssupplementen van Equistro ondersteunen op verschillende vlakken de gezondheid van je paard.

Meer informatie

1 - 10 van 10 Producten

Je vindt er supplementen voor het spierstelsel, de huid, vacht en hoeven, het ademhalingsstelsel, het bewegingsstelsel, het zenuwstelsel, de spijsvertering en de stofwisseling. Bovendien zijn er supplementen die hulp kunnen bieden bij krachtinspanning en prestaties. Wil je je paard wat extra ondersteuning bieden? Dan zijn er ook supplementen met een boost aan vitaminen en mineralen verkrijgbaar.

Spierstelsel

Ter ondersteuning van het spierstelsel van je paard is er Equistro Excell E en Equistro Myo Power. Excell E bevat een brede formule met essentiële voedingsstoffen die bevorderend zijn voor de zuurstofverzorging, uithouding en spierspanning. Myo Power draagt bij aan de ontwikkeling van krachtige spieren bij het paard. Het is tevens inzetbaar ter bevordering van de conditie van jonge en atletische paarden.

Huid, vacht en hoeven

Speciaal voor de huid, vacht en hoeven van je paard is er Equistro Kerabol Biotin. Deze bijzondere formule op basis van zink, magnesium, selenium, methionine en D-biotione draagt bij aan een gezonde huid en vacht en sterke hoeven.

Ademhalingsstelsel

Secreta Pro Max van Equistro helpt het afweersysteem en de luchtwegen ondersteunen door middel van een samenstelling op basis van negen kruiden. Daarnaast is er ook vitamine E toegevoegd.

Bewegingsstelsel

Wil je de gewrichten van je paard ondersteunen? Dan kun je Equistro Flexadin UC II of Equistro Cartiflex inzetten. Flexadin UC II bevordert de gezondheid van de gewrichten dankzij een formule die gebaseerd is op collageen, MSM en mangaan. Cartiflex bevat een combinatie van natuurlijke extracten als groenlipmossel en alg die de gewrichten ondersteunen.

Zenuwstelsel

In spannende situaties kan jouw paard soms wel wat extra ondersteuning gebruiken. Equistro Betamag Forte en Equistro Equiliser kunnen helpen bij het kalmeren van je paard of pony. Equistro Equiliser is voornamelijk geschikt voor het verhelpen van spanning op korte termijn: bijvoorbeeld bij een wedstrijd, bezoek van de hoefsmid of de dierenarts. Voor het verminderen van spanning op de langere termijn is Equistro Betamag geschikt.

Krachtinspanning en prestaties

Na zware inspanning, tijdens het aansterken of bij medicijngebruik is Equistro Elimination hét perfecte supplement voor jouw paard. Afvalstoffen kunnen de stofwisseling van je paard extra belasten en daardoor de gezondheid en prestaties nadelig beïnvloeden. Elimination draagt bij aan het afvoeren van afvalstoffen die geproduceerd worden na zware inspanning, een periode van herstel of bij medicijngebruik. Voor ondersteuning na zware inspanning, kun je ook kiezen voor Equistro Electrolyt 7 of Equistro Energy Booster.

Algemene vitaminen en mineralen

Bij een tekort of een verhoogde behoefte aan mineralen, vitaminen, aminozuren en sporenelementen, kan Equistro Mega Base ingezet worden. Voor veulens bestaat er ook een Equistro Mega Base Junior. Dit vitaminen- en mineralensupplement ondersteunt een regelmatige ontwikkeling van het skelet en het bewegingsapparaat.

Stofwisseling

Equistro Haemolytan 400 is een voedingssupplement op basis van sporenelementen als ijzer, koper, kobalt, zink en vitaminen. Het supplement kan onder meer ondersteuning bieden bij de bloedaanmaak, het prestatievermogen van sport- en fokpaarden en de ontwikkeling van veulens.