Service
Winkelwagen
Menu

Medicijnen & Supplementen voor Katten

Bij Medpets vind je een groot assortiment geneesmiddelen en voedingssupplementen voor jouw kat. Wanneer jouw kat speciale dieetvoeding krijgt, is het niet altijd nodig om daarnaast nog een voedingssupplement toe te dienen.

Meer informatie

1 - 24 van 512 Producten

Aan kwaliteitsvoeding zijn de benodigde vitaminen en mineralen die jouw kat nodig heeft al toegevoegd. Toch kan het weleens verstandig zijn om voedingssupplementen aan jouw kat te geven. Medpets heeft verschillende merken in het assortiment bijvoorbeeld Feliway, Puur of Zylkene. Na een operatie, ziekte of wanneer jouw kat op leeftijd begint te raken. Katten kunnen ook voedingssupplementen nodig hebben, omdat zij door een allergie huidproblemen of darmklachten hebben. Er zijn zeer veel verschillende soorten voedingssupplementen voor zeer uiteenlopende klachten zo zijn er bijvoorbeeld voor jonge en oudere katten speciaal aangepaste gewrichtssupplementen. Tevens zijn er ook natuurlijke pijnstillers of producten om de huidconditie te verbeteren. Zo is er voor vrijwel iedere kat wel een geschikt medicijn of voedingssupplement.

Medicijnen en voedingssupplementen toedienen

Bij lang niet alle katten is het makkelijk om pillen of een vloeibaar supplement in te geven. Daarom bevat het assortiment van Medpets ook bijvoorbeeld de Easypill. De Easypill is zacht en kneedbaar waar een tablet of medicijn in te verdelen en portioneren is. Daarnaast zijn er ook handige pillenschieters om je te helpen de pillen in te brengen.

Dierenapotheek

Medpets heeft een groot assortiment medicijnen en supplementen van verschillende merken: