Service
Winkelwagen
Menu

Dagelijkse benodigdheden puppy

Ben of word jij de trotse eigenaar van een pup? Dan moet je wel een aantal belangrijke spullen in huis halen. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere zachte slaapplek, een mooie halsband en een voer- en drinkbak. Ook een bench kan handig zijn in de eerste periode! Bij Medpets vind je alle spullen die je nodig hebt om jouw pup op te laten groeien tot een volwassen hond.

Meer informatie

1 - 24 van 432 Producten

Halsbanden en lijnen

Ga jij op pad met je pup? Zorg er dan voor dat je een goede riem en halsband of tuig aanschaft! Het voordeel van een tuigje is dat er een gelijkmatige drukverdeling over de gehele borstkas ontstaat. Zo wordt de nek van jouw pup niet te veel belast. Zo vind je bij Medpets het Puppia Soft Vest Harness. Dit harnas is gemaakt van een fijne airmesh voering. Een groot voordeel van dit tuigje is dat jouw hond er gemakkelijk in kan stappen. Zo hoef je het tuigje niet over het hoofd van jouw pup aan te trekken.

Voer- en drinkbakken

Na die lange wandeling zal jouw puppy vast wel dorst en honger hebben. Bij Medpets vind je vrolijke drink- en voerbakken speciaal voor puppy’s. Bekijk bijvoorbeeld de Beeztees Eetbak First Bite of de 51 Degrees North Single Voerbak Stone Grey. Deze voerbakken hebben een mooie, zachte kleur en zijn voorzien van een leuke print op de bodem. Is jouw pup een (te) snelle eter? Bekijk dan ook eens de anti-schrokbakken. Deze voerbakken zijn een soort puzzel, waardoor jouw pup echt moeite moet doen om zijn eten op te kunnen peuzelen. Zo zal jouw pup rustiger gaan eten en beter gaan kauwen. Dit heeft een positieve bijdrage op de gezondheid en het gebit van jouw kleine pup!

Zachte mandjes

Tijd voor een dutje! Bij Medpets vind je zachte kussens en manden voor jouw kleine pup. Na een lange wandeling en een heerlijke maaltijd zal jouw pup vast en zeker uitgeteld zijn. Laat jouw pup dan ook een lekker dutje doen op de mooie kussens en manden van Beeztees. Vindt jouw pup het fijn om onder een dekentje te slapen? Dan is het Lief! Girls Snoozer Hond/Kat echt wat voor hem. Dit is namelijk een kussen en slaapzak in één! Jouw pup kan lekker onder het warme dekentje kruipen om zo een dutje te doen!

Bench

Wil jij je pup aanleren om ’s avonds in de bench te slapen? Zorg er dan voor dat de bench echt zijn vertrouwde omgeving wordt. De Beeztees Bench 2-deurs is een mooie bench, die verkrijgbaar is in 2 zachte kleuren. De bench is gemakkelijk in elkaar te zetten en kan ook makkelijk gereinigd worden. Met de Beeztees Slaapset Bench kun je deze bench omtoveren tot een echt slaapparadijs. Zo kun je de bench donker maken, zodat jouw pup een fijn dutje kan doen.