Service
Winkelwagen
Menu

KONG

Het verhaal van KONG gaat terug naar 1970; het jaar waarin de Duitse herder van Joe Markham, Fritz, de inspiratie bracht voor het speelgoedmerk KONG.

Meer informatie

1 - 24 van 176 Producten

Het veerkrachtige en duurzame rubber van Markhams’ oude auto viel in de smaak bij zijn hond. De daaropvolgende 6 jaar ontwikkelde de oprichter de KONG Classic, een van duurzaam rubber gemaakt voerspeeltje.

Het duurzame rubber maakt een KONG speeltje niet alleen stevig maar laat het ook onvoorspelbaar stuiteren, wat uren speelplezier oplevert.

KONG Classic

Misschien wel een van de leukste en bekendste hondenspeeltjes ter wereld: de KONG Classic. De Classic is al meer dan 40 jaar lang de gouden standaard voor hondenspeeltjes. Het robuuste speeltje is gemaakt van rood, natuurlijk rubber en stuitert als de beste. Voor nog meer speelplezier kun je de KONG Classic vullen met allerlei soorten voer, snacks of hondenkoekjes. Geen enkele hond weerstaat dit topspeeltje!

Uiteraard is er ook gedacht aan de kleintjes met de KONG Puppy. Dit KONG speeltje is gemaakt van een wat zachter en flexibel rubber; ideaal voor puppy’s die hun tandjes wisselen. Voor extra verlichting van de pijnlijke tandjes, kun je het speeltje ook even in de koelkast leggen.

Oudere honden houden ook van de KONG Classic, maar zullen wat meer moeite hebben met kauwen op het sterke rubber. Voor hen is er de KONG Senior. Dit speeltje heeft hetzelfde sterke rubber als de KONG Classic, maar dan zachter.

KONG

Heb je een hond die al zijn speeltjes binnen een mum van tijd kapot kauwt? Dan is de KONG Extreme wellicht een oplossing! Deze zwarte KONG is gemaakt van ultrasterk rubber. Garantie dat jouw krachtpatser deze KONG niet kapot krijgt kunnen we je helaas niet geven. De kans dat het speeltje langer meegaat dan andere speeltjes is wel erg groot.

KONG zorgt ervoor dat jouw hond in elke fase van zijn leven kan genieten van zijn favoriete speeltje!

KONG Extreme

De KONG Extreme lijn is extra sterk en geschikt voor honden die speeltjes makkelijk kapotbijten. Ze zijn te herkennen aan hun zwarte kleur. Voor stevige kauwers is dit soort speelgoed een ‘must have’. Alle ‘Extreme’ producten van KONG zijn gemaakt van natuurlijke materialen die een positief effect hebben op het gebit en tandvlees van je hond. Medpets heeft een aantal ‘Extreme’ producten van KONG in het assortiment. Zo heeft Medpets de orginele KONG Extreme, die te vullen is met snacks, in het assortiment. Maar ook de KONG Extreme Goodie Bone of de KONG Extreme Flyer Frisbee.

Kies voor KONG!

Steeds meer hondenbaasjes profiteren van de voordelen van KONG hondenspeelgoed. Maar wat maakt dit hondenspeeltje nu zo bijzonder? De speeltjes voldoen aan de maximale veiligheidseisen en zijn gemaakt van hoogwaardig, robuust en duurzaam kwaliteitsmateriaal. Daarnaast zijn de speeltjes origineel, innovatief en aangepast aan de behoeften, leeftijd en grootte van je hond. Is jouw hond de gelukkige eigenaar van een KONG speeltje? Dit zijn de voordelen:

  • Minder verveling en stress: honden kunnen te maken krijgen met verveling en/of stress. KONG speelgoed zorgt ervoor dat jouw viervoeter actief blijft. Wil je het spelletje nog interessanter maken voor je huisdier? Er bestaan diverse vulbare KONG speeltjes waar snoepjes in verstopt kunnen worden.
  • Training: de speeltjes van KONG zijn een perfect hulpmiddel om je hond te trainen! Laat je hond bijvoorbeeld wennen aan zijn nieuwe bench door er zijn favoriete KONG speeltje in te plaatsen.
  • Betere band: KONG speelgoed kan ook een manier zijn om de band tussen jou en je huisdier te versterken. Samen spelen is immers het leukste wat er bestaat!
  • Geen gekauw meer: de speeltjes van KONG lenen zich uitstekend voor kauwspelletjes. Voortaan laat jouw hond jouw meubels, schoenen en huiswerk met rust!

Voor de enthousiaste hond en kat

KONG verkoopt nog tientallen andere leuke speeltjes die zonder twijfel bij jouw hond of kat in de smaak zullen vallen. Een knuffeltje zoals de superschattige KONG Barnyard Cruncheez mag zeker niet uit jouw huisdier zijn speelgoedcollectie ontbreken. Of daag je kat uit met de KONG Kat – Swizzle Bird Teaser of de KONG Kat – Eekhoorn.

De speeltjes zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, vormen en maten. KONG houdt rekening met alle verschillende rassen en leeftijden.

Welke KONG voor welke hond?

De KONG Classic is geschikt voor vrijwel alle honden! Echter, als jouw hond flink hard kan bijten, kan het voorkomen dat hij de KONG Classic kapot bijt. Voor deze honden is er de KONG Extreme. De KONG Classic en Extreme komen in verschillende uitvoeringen. Zo heb je aqua uitvoeren van de KONG Classic, namelijk de KONG Aqua met werptouw of de KONG Extreme Ball. Voor deze uitvoeringen geldt hetzelfde: de classic variant kan sneller kapot gebeten worden dan de extreme variant.

Welke maat KONG voor welke hond?

Voor elke hond is er een speciale maat van KONG. Voor een handig overzicht hoef je maar te kijken bij één van de KONG varianten! Scroll iets naar beneden op de pagina van de KONG Classic en je vindt het overzicht!

Wat stop je in een KONG voor honden?

Je kunt elke uitvoering van KONG vullen met alle soorten hondensnoepjes of hondenvoer. Het is ook handig om de KONG te vullen met een pasta. Zo is jouw hond nog langer bezig met dit speeltje. Je kunt het bijvoorbeeld vullen met KONG Easy Treat. De KONG Puppy (speciaal voor puppy’s) kun je bijvoorbeeld ook vullen met de speciale KONG Puppy Snacks. Genoeg keuze dus! Wees creatief!