Service
Winkelwagen
Menu
Week van de teek - Tot 25% korting op vlo- en teekbescherming! Lees meer

Esve

Sinds 1983 is Esve een innovatief bedrijf in dierenbenodigdheden. De producten zijn voornamelijk gericht op kleindieren en vogels. Bekijk snel ons volledige assortiment op Medpets.nl!

Meer informatie

1 - 24 van 36 Producten

Bodembedekking

Esve produceert verschillende soorten bodembedekkers voor jouw huisdier. Speciaal voor kleindieren, vogels en reptielen is de Esve Corbo Bodembedekking samengesteld. Deze bodembedekker is 100% natuurlijk, biologisch afbreekbaar, zeer goed absorberend, sluit vieze luchtjes af, praktisch stofvrij en zorgt ervoor dat jouw huisdier een schoon en droog verblijf heeft. Ook de Esve Pet’s Paper Bedding is biologisch afbreekbaar en bestaat uit lichtgewicht papierkorrels. Deze bodembedekking is naast kleindieren, vogels en reptielen ook voor fretten geschikt. Daarnaast is er ook een bodembedekker speciaal voor kippen beschikbaar, de Esve Corbo Boekweitdoppen.

Voor knagers en konijnen

Wil jij jouw knager of konijn verrassen met iets lekkers? Esve heeft verschillende, lekkere traktaties voor jouw geliefde maatje. Verwen jouw knaagdier of konijn eens met een knapperige snackstick boordevol gezonde ingrediënten. Of voorzie je kleine huisdier van een smakelijk tussendoortje verrijkt met natuurlijke ingrediënten, bijvoorbeeld met mengelingen als de Esve Kruid, Esve Graanveld en Esve Natuur. Zoek je nog een aanvulling op het knaagdier- of konijnverblijf van je huisdier? Bekijk dan ook eens het Esve Lentehuis of de Esve Wilgenrol. Deze artikelen zijn een handige verstopplaats en snack in één.

Voor vogels

Esve heeft verschillende soorten nestmaterialen voor vogels die kunnen dienen als basis voor het bouwen van hun nestje, zoals onder andere het Esve Kokos Nestje of de Esve Sisal Vogelnestjes. Daarnaast vind je hier ook andere benodigdheden voor je vogel, waaronder zitstokken, pikstenen, speeltjes en de Esve MA-KI Maagkiezel Fijn, welke bijdraagt aan een goede spijsvertering van je vogel.