Service
Winkelwagen
Menu

Douxo

Douxo heeft verschillende innovatieve huidverzorgingsproducten met phytosphingosine als één van de werkzame bestanddelen. Dit is een belangrijke stof in de huideigen ceramides en is onmisbaar voor een goede structuur van de huidbarrière.

Meer informatie

1 - 10 van 10 Producten

De huidbarrière speelt een belangrijke rol bij de bescherming van het lichaam tegen bacteriën, schimmels en allergieverwekkers. Een intacte huid helpt bij het vasthouden van vocht, zodat de huid van jouw hond of kat niet uitdroogt. Douxo heeft voor elke huidtype van je huisdier en voor elke levensstijl een oplossing. Zo is er huidverzorging voor verschillende huidtypes. Daarnaast is er rekening mee gehouden hoeveel tijd je hebt om jouw dier te behandelen. Zo is er een shampoo om te wassen, maar ook een mousse of een spray. Niet elke hond of kat houdt van wassen, de mousse of spray kunnen dan uitkomst bieden.

Shampoo, mousse of spray

Als je start met de behandeling gebruik je de shampoo’s elke drie dagen. Voor onderhoud is eenmaal per week voldoende. Als het wassen van je dier lastig is, kun je ervoor kiezen om de mousse of spray te nemen. Dit herhaal je ook elke drie dagen. Je kunt voor een optimaal resultaat de mousse en spray ook combineren met de shampoo.

  • Shampoo: kwaliteitsshampoo waarmee je je hond of kat kunt wassen
  • Mousse: mousse om in te masseren, hoeft niet uitgespoeld te worden
  • Spray: kan op de huid gesprayd worden, hoef je niet in te masseren
  • Pads: voor lastig te bereiken plekken, zoals lip- en huidplooien
  • Oorreiniger: voor het reiningen van de oren

Calm, Seb, Pyo en Care

Douxo maakt onderscheid in 4 verschillende producten: Calm, Seb, Pyo en Care.

  • Douxo Calm helpt bij de geprikkelde, gevoelige huid en werkt verzachtend en verzorgend
  • Douxo Pyo heeft een anti-bacteriële en anti-schimmel werking. Het beschermt de huid tegen ongewenste micro-organismen en voedt de huid.
  • Douxo Seb beschermt de huidbarriere door de vetbalans van de droge, schilferige of vette huid te herstellen. Het is speciaal gericht op het in balans brengen van de talgproductie.
  • Douxo Care is geschikt voor regelmatige reiniging van de gevoelige huid. De Care producten voeden en beschermen de gevoelige huid.