Service
Winkelwagen
Menu

Royal Canin

Royal Canin is in 1968 ontstaan en opgericht door de Franse dierenarts Jean Cathary. Hij behandelde toen regelmatig honden met huidproblemen door voedselallergie. Toen dacht hij: hier moet en kan ik wat aan doen. Dit is het begin van Royal Canin! Vanuit zijn eigen praktijk begon hij zelf hypoallergeen hondenvoer te ontwikkelen.

Meer informatie

1 - 24 van 305 Producten

Royal Canin: een merk met passie!

Deze passie voor diergezondheid is nog steeds de basis van Royal Canin. Elke dag wordt er keihard gewerkt om elk huisdier gelukkig te maken. Hierbij staat bij Royal Canin centraal dat elke hond en kat uniek is. Daarom is het ook belangrijk dat elk dier een passende voeding krijgt! Royal Canin doet veel onderzoek naar de behoeften van de huisdieren. Zo heeft Royal Canin voor elk dier een passende voeding ontwikkeld.

Royal Canin: geweldige voeding voor honden en katten!

Door de jaren heen heeft Royal Canin een tal van diervoedingen ontwikkeld voor jouw hond of kat. Door de grote verscheidenheid aan voedingen, kan elke hond of kat genieten van een passende en smakelijke maaltijd! Zo heeft Royal Canin 4 verschillende productlijnen ontwikkeld. Royal Canin Veterinary Diet is speciaal ontwikkeld voor dieren die extra ondersteuning nodig hebben door een aandoening. Daarnaast heb je de Royal Canin Breed Health Nutrition en Royal Canin Size Health Nutrition die gericht zijn op respectievelijk honden- en kattenrassen en honden van specifieke gewichtklasses. Tot slot heeft Royal Canin de Care Health Nutrition ontwikkeld ter ondersteuning bij specifieke gezondheidsdoelen. Hieronder vind je meer informatie over de verschillende voerlijnen.

Royal Canin voerlijnen

Royal Canin Veterinary Diet

Heeft jouw dier extra aandacht nodig door een bepaalde aandoening? Royal Canin heeft passende dieetvoeding ontwikkeld onder de naam Royal Canin Veterinary Diet. Het juiste voer kan namelijk een belangrijke rol spelen bij de ondersteuning of behandeling van een bepaalde aandoening. Wil je dieetvoer van Royal Canin aanschaffen? Overleg dan eerst even met je dierenarts welke voeding het beste is voor jouw dier.

Royal Canin voerzakken

Een goed voorbeeld is blaasgruis. Deze aandoening komt helaas veel voor bij zowel honden als katten. Royal Canin heeft speciaal Urinary dieetvoer ontwikkeld die de juiste ondersteuning biedt voor jouw hond of kat.
Of heeft jouw kat of hond een voedselallergie of voedselintolerantie? Dit houdt in dat jouw hond of kat overgevoelig is voor een bepaald bestandsdeel of ingrediënt in zijn voer. Het Hypoallergenic honden- en kattenvoer van Royal Canin helpt jouw hond of kat om de voedselovergevoeligheid onder controle te houden. Ook is artrose een veel voorkomend probleem bij honden, daarom heeft Royal Canin de Royal Canin Mobility brok en natvoer ontwikkeld.

Royal Canin Breed Health Nutrition

Elk honden- of kattenras is anders. Zo ook de behoeften in voeding. Zo heeft een Shih Tzu bijvoorbeeld hele andere behoeften dan een Duitse Herder. Royal Canin heeft speciaal hiervoor honden- en kattenvoer ontwikkeld dat inspeelt op de behoeften van een bepaald ras. Zo kan een Shih Tzu bijvoorbeeld wel extra ondersteuning gebruiken bij het behouden van een mooie vacht. Een Duitse Herder heeft juist ondersteuning nodig om de gewrichten gezond te houden.

Royal Canin Size Health Nutrition

Naast voeding voor specifieke hondenrassen, heeft Royal Canin hondenvoer ook voeding ontwikkeld voor honden in een specifieke gewichtsklasse. Zo vind je bij de Royal Canin Size Health Nutrition voeding voor honden tot 4 kg (X-Small), honden tussen de 4 en 10 kg (Small), honden tussen de 10 en 25 kg (Medium), honden tussen de 25 en 40 kg (Maxi) en honden die zwaarder zijn dan 40 kg (Giant). Een belangrijke aanpassing is de textuur, grootte en vorm van de brokjes. Deze zijn aangepast aan de kaken van jouw hond. Dit is namelijk erg belangrijk. Zo kunnen de juiste brokjes bijdragen aan een schoon gebit, een perfecte smaakbeleving en een verzadigd gevoel. Daarnaast kan jouw hond de brokjes makkelijker oppakken en verkleint de kans op schrokken.

Royal Canin Care Health Nutrition

Wil jij jouw hond ondersteunen bij specifieke gezondheidsdoelen? Bekijk dan het voer van de Royal Canin Care Health Nutrition. Zo vind je hier speciaal voer voor dieren met een gevoelige spijsvertering of voer dat het gebit van jouw hond of kat ondersteunt. Speciaal voor katten heeft Royal Canin kattenvoer ontwikkeld dat de vorming van haarballen tegengaat. Tot slot heeft Royal Canin hondenvoer ook smakelijke voeding voor sport- en werkhonden, namelijk de Royal Canin Sporting Trail & Endurance.

Royal Canin Puppy en Royal Canin Kitten

Royal Canin heeft speciale voedingen voor puppy’s en kittens.

Royal Canin Puppy

Er zijn maar weinig mensen die niet blij worden van puppies! Heb jij het geluk baasje te mogen zijn van zo’n lief bolletje wol? Dan wil je er natuurlijk alles aan doen om het je nieuwste gezinslid naar zijn zin te maken! Om het beste uit jouw pup te halen, heeft Royal Canin diverse voedingen ontwikkeld die je puppy helpen om gezond en gelukkig op te groeien. Zo heeft Royal Canin Breed Health Nutrition specifieke ras-afgestemde voedingen voor jouw puppy. Je vindt hier onder meer speciaal samengesteld puppyvoer voor Golden Retrievers, Franse Bulldogs, Jack Russells en meer! Naast voeding die speciaal afgestemd is op het ras, is er ook de Royal Canin Size Health Nutrition lijn. Deze voedingen richten zich op het gewicht van jouw pup.

Royal Canin Aanbieding

Tijdens onze hondenvoer- of dieetvoeracties profiteer je van korting op alle Royal Canin voeding. De meest populaire Royal Canin Size varianten hebben regelmatig 15kg + 3kg kg gratis zak. Hierbij profiteer je van 18 kg voer voor de prijs van 15 kg.Schrijf je snel in voor de nieuwsbrief om geen korting meer te missen!