Service
Winkelwagen
Menu

Biofood

Biofood is opgericht op 27 september 1989 door de toenmalige directeur Wiebe Bijlsma. Wiebe Bijlsma heeft jarenlange ervaring opgedaan bij een van de grootste Petfood fabrikanten.

Meer informatie

1 - 24 van 49 Producten

Hierdoor heeft hij jarenlang het productieproces van honden- en kattenvoeding kunnen volgen. Hieruit kon hij concluderen dat er vele problemen, zoals jeuk, ongezonde huid en vacht zowel bij honden als katten bleven terugkeren. Deze probleempunten wilde hij met eigen voer zelf gaan aanpakken.

Inzet op natuurlijke ingrediënten

Toen hij uiteindelijk in 1989 zelf aan de slag ging, begon hij met de ontwikkeling van Biofood. Dit was dierenvoeding met natuurlijke ingrediënten zoals tuinkruiden, mineralen, vitamines, natuurlijke goedhouders en kwaliteitsvlees zonder conserveringsmiddelen en kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Biofood gebruikt al vanaf het begin natuurlijke producten met als achterliggende gedachte ‘respect voor dier, mens en milieu’. Met de smaakvolle en gezonde schapenvetproducten neemt Biofood de leiding in hun markt. Biofood blijft zich altijd ontwikkelen op het gebied van natuurlijke, gezonde en smaakvolle producten voor hond en kat door voortdurend nieuwe verpakkingen en nieuwe producten te produceren. Door het gebruik van 100% natuurlijke grondstoffen in de honden en kattenvoeding is Biofood het GROEN-garantie label toegekend. De kwaliteit en natuurzuiverheid worden hiermee gewaarborgd.

Diervoeding van Biofood

Biofood heeft een groot assortiment aan natuurlijk honden- en kattenvoeding. Hierbij zijn er verschillende soorten voeding op de markt gebracht die jouw hond of kat voorzien van de juiste energiebehoeften. Zo is er bijvoorbeeld speciaal voer voor puppy’s en kittens of juist oudere honden en katten. Bij de bereiding van het Biofood voer is er gebruik gemaakt van puur vlees en vis. Hierdoor wordt de Biofood voeding als zeer smakelijk ervaren door jouw hond of kat.

Biofood Snacks

Wil jij je hond eens belonen met een overheerlijke traktatie? Biofood heeft verschillende kauwkluiven waar jouw hond zeker van zal genieten. Deze smaakvolle beloning werkt als een natuurlijke tandenborstel en is geschikt voor iedere hond.

Supplementen, vetten en tabletten

Naast overheerlijk voer en lekkere snacks heeft Biofood ook verschillende supplementen die jouw hond kunnen ondersteunen op verschillende gebieden. Zo bieden de schapenvet bonbons ondersteuning aan de huid, vacht, eetlust, vertering, voedselopname en gewrichten. De gisttabletten van Biofood ondersteunen het gebit en de huid en vacht van jouw trouwe viervoeter. Daarnaast kunnen deze tabletten ook ingezet worden tijdens spannende situaties.

Aanbod

Medpets heeft een aantal producten van Biofood in het assortiment. Dit verschilt van zakken droogvoer naar blokjes schapenvet of tubes zalmolie. Zo is er voldoende keuze tussen volledige maaltijden en supplementen. Een bekend supplement van Biofood is het Biofood Schapenvet. Dit schapenvet is een overheerlijke toevoeging op de dagelijkse voeding van jouw hond. Zo is dit vet geschikt voor alle hondenrassen van alle leeftijden. Dit schapenvet van Biofood zit boordevol omega-3 en 6-vetzuren. Deze vetzuren hebben een ondersteunende werking op de huid, hart, bloedvaten en vacht. Dit schapenvet is natuurlijk heerlijk bij een portie droogvoer van Biofood. Bijvoorbeeld bij de Biofood High Energy. Dit is smakelijk tarwevrij droogvoer met een laag gehalte aan koolhydraten.