Service
Winkelwagen
Menu

Chewies

Pets Nature GmbH werd opgericht in juni 1999. Één van de eerste merken die zij uitbracht was Chewies. Een merk speciaal voor honden, met onder meer heerlijke traktaties, verrukkelijke snacks en smakelijk natvoer.

Meer informatie

1 - 5 van 5 Producten

Trainingssnacks

Wanneer jouw hond goed zijn best doet tijdens de training, beloon je hem graag voor zijn goede gedrag. Je harige vriend zal zijn uiterste best doen voor een handjevol Chewies Trainingssnacks! De zachte, maar vooral verrukkelijke lekkernij is klein van formaat en daardoor uiterst geschikt voor tijdens de training. De snack is verkrijgbaar in 6 soorten smaken, waaronder bijzondere varianten als kangoeroe, geit en paard. Omdat deze snacks uit één eiwitbron bestaan, worden ze ook zeer aanbevolen voor honden met voedselovergevoeligheid. Ook beloningen als Chewies Botjes Mini en Chewies Vleesstrips lenen zich uitstekend voor trainingsdoeleinden.

Smakelijke traktaties

Is jouw hond braaf geweest of vind je hem gewoon heel erg lief en verdient hij iets extra’s? Trakteer hem dan op de Chewies Kiprollade of de Chewies Fruit Mix! De Chewies Kiprollade bestaat uit smakelijke zoete aardappel, omwikkeld met sappig kippenvlees. De Chewies Fruit Mix is het ideale verantwoorde tussendoortje en bestaat uit een unieke combinatie van fruit en vlees, waaronder appel, kiwi en banaan omwikkeld in kippenvlees.

Bijzondere beloningen

Wat zal je hond gelukkig zijn als je hem verrast met de Chewies Geweisnacks of de Chewies Kamelen Luchtpijp! Deze unieke traktaties zijn gemaakt om lekker op te kunnen kauwen. Heb jij een echte kauwfanaat in huis? De Geweisnack van Chewies biedt jouw trouwe viervoeter uren kauwplezier. Het gewei gaat zo’n 4 tot 6 weken mee! De Chewies Kamelen Luchtpijp is ideaal voor gevoelige viervoeters: de exotische snack bestaat enkel uit kamelenvlees. Beide snacks zijn bovendien 100% natuurlijk.