Service
Winkelwagen
Menu

Jolly

Het verhaal van Jolly Pet begon met de Jolly Ball voor paarden. Door het succes hiervan, besloten de bedenkers ook speelgoed voor andere dieren te ontwikkelen. Inmiddels telt het merk meerdere (trek)speeltjes voor honden en paarden. Denk hierbij aan het Tug Insect, de Stal Snack Combo en Egg. Al het speelgoed van Jolly Pet wordt gemaakt van duurzaam materiaal dat lang meegaat.

Meer informatie

1 - 9 van 9 Producten

Speelballen

Jolly verkoopt verschillende speelballen voor paarden en voor honden. Voor je paard zijn deze ballen er in diverse varianten, zoals de speelbal in de vorm van een appel, een ei of een rondje. Voor honden is er een nog uitgebreider assortiment aan speelballen. Namelijk de Bounce-n-Play, de Tug-n-Toss, de Push-n-Play, de Romp-n-Roll, de Teaser Ball en de Soccer Ball. Al deze ballen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zullen je hond of paard oneindig speelplezier bezorgen.

Traktatiespeelgoed

Ook is er traktatiespeelgoed voor paarden en honden van Jolly. De Jolly Amazing Graze is een vulbaar traktatiespeelgoed voor je paard, voor meer eet- en speelplezier. Voor het trakteren van je hond is er de Monster Ball en de Monster Mouth, deze monstervormige balletjes stuiteren alle kanten op door het rubberen design. Ook is er de Jolly Jumper Ball, deze stuiterende traktatiebal beloond je hond zodra hij de bal vind en is verkrijgbaar in de kleuren oranje en glow in the dark.

Kauwspeelgoed voor honden

Voor de enthousiaste kauwers is er de Jolly Tuff en de Jolly Eekhoorn. Het speelgoed is niet alleen leuk om mee te spelen, door erop te kauwen ‘poetst’ uw hond ook zijn gebit. De speeltjes zijn gemaakt van sterk rubber en de eekhoorn is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.