Service
Winkelwagen
Menu

Greenfields

Het merk Greenfields heeft verschillende producten op het gebied van vachtverzorging. Met meer dan 20 jaar ervaring hebben zij verschillende oplossingen bedacht voor ieder vachttype, omdat geen hond hetzelfde is.

Meer informatie

1 - 24 van 25 Producten

10% korting

Op Greenfields supplementen

Door zich te richten op alleen de vachtverzorging, kan Greenfields huisdieren bieden wat zij écht nodig hebben. Of het nu gaat om een witte, donkere of ruwe vacht. Elke vacht heeft volgens Greenfields een passende verzorging nodig. Alle verzorgingsproducten van Greenfields zijn verrijkt met natuurlijke extracten, zijn vrij van parabenen en biologisch afbreekbaar. Daarnaast hebben ze een pH-neutrale formule en zijn ze parfumvrij.

Greenfields Cape Towel

Na een goede wasbeurt, kun je jouw hond perfect afdrogen met de Greenfields Cape Towel. Dit product is een combinatie tussen een badjas en een handdoek. Tijdens het afdrogen, kun je eerst de staart door de lus aan de achterzijde halen en de handdoek met behulp van klittenband vastmaken. Hierdoor kan de handdoek niet van de rug afglijden. Aan de zijkant zitten er een soort zakken, zodat jij je hond gemakkelijk kunt droogwrijven. Deze handdoek absorbeert tot 50% meer vocht dan katoen. De Greenfields Cape Towel is natuurlijk ook ideaal na een duik in de zee, zwemmen of na een flinke regenbui.