Service
Winkelwagen
Menu

Versele-Laga

In 1932 begon Versele-Laga met het op kleine schaal produceren en verkopen van veevoer. Nog geen vijf jaar later moest er een veevoederfabriek worden gebouwd om aan de stijgende vraag naar de Versele-Laga producten te kunnen voldoen.

Meer informatie

1 - 24 van 184 Producten

Bij Versele-Laga werken gepassioneerde medewerkers, waardoor al snel producten ontstonden voor vogels, boerderijdieren, paarden en honden.

Hieronder worden de verschillende lijnen beschreven van Versele-Laga, waar Medpets producten van verkoopt.

Versele-Laga Menu Nature

De verstedelijking, intensieve landbouw en klimaatsveranderingen bemoeilijkt het leven van vogels. Daarom heeft Versele-Laga de Menu Nature lijn opgezet, die gericht is op voeder voor vogeltjes in de tuin en door het kopen van deze producten geef je iets terug aan de natuur.

Versele-Laga Prestige of Prestige Premium

De Prestige- en Prestige Premium lijn bestaat uit vogelvoer voor allerlei verschillende vogels. Bijvoorbeeld voor kanaries, grasparkieten, Afrikaanse parkieten, Afrikaanse papegaaien, Australische papegaaien, Australische parkieten en ara’s.

Versele-Laga Opti Life

Het Opti-Life assortiment biedt verschillende producten om jouw hond in optimale conditie te krijgen. Zo heb je bijvoorbeeld de Opti Life Adult Skin Care ter ondersteuning van een stralende vacht of soepele huid. Ook zijn er producten voor behoud van een optimaal gewicht of producten speciaal voor jonge actieve-, volwassen- of oudere honden.

Versele-Laga Country’s Best

De producten van de Country’s Best lijn zijn speciaal bedoeld voor alle boerderijdieren. Zo is er voer voor pluimvee, varkens, schapen, ooien, kippen, geiten, herten, lama’s, alpaca’s, eenden, ganzen en zwanen.

Versele-Laga Complete

Versele-Laga Complete biedt producten speciaal voor konijnen en knaagdieren. Konijnen en knaagdieren hebben een vezelrijke voeding nodig. Daarom bevatten de Complete-brokjes hoge gehaltes ongemalen lange vezels. Deze vezels ondersteunen de darmwerking en houden daarnaast ook nog eens de tanden en de mond gezond. Bovendien stimuleren ze ook het knaaginstinct van de dieren.

Versele Laga Oropharma

Medpets biedt van Oropharma voedingssupplementen en voor katten specifiek een anti-haarbal pasta en lotion voor de ogen aan. Zo is er de Opti-Joint voor de soepele gewrichten van je hond en Opti Digest die bijdraagt aan de optimale werking van de darmen van je hond.