Service
Winkelwagen
Menu

FeliGum

FeliGum heeft verschillende voedingssupplementen ter ondersteuning van de algehele gezondheid van je kat of (kleine) hond.

Meer informatie

1 - 5 van 5 Producten

De supplementen komen in de vorm van smakelijke kauwtabletjes en zijn niet alleen gezond, maar ook erg lekker! Wanneer jouw huisdier speciale dieetvoeding krijgt, is het niet altijd nodig om daarnaast nog een voedingssupplement toe te dienen. Aan kwaliteitsvoeding zijn de benodigde vitaminen en mineralen die jouw harige vriend nodig heeft al toegevoegd. Toch kan het weleens verstandig zijn om voedingssupplementen aan jouw kat of (kleine) hond te geven, voor nét dat kleine beetje extra ondersteuning.

Voor katten en kleine honden

FeliGum heeft verschillende voedingssupplementen voor jouw kat of kleine hond. FeliGum Gingiva bevat omega 3-vetzuren en wilgenschorsextract. Omega 3-vetzuren kunnen bijdragen aan het verminderen van ontstekingen. Bovendien is de snack zeer geschikt voor tandloze katten en huisdieren met ontstoken tandvlees. FeliGum Struvite is een smakelijk kauwsnoepje ter ondersteuning van de urinewegen van je kat of kleine hond bij struviet. FeliGum Hepato kan je huisdier helpen bij een chronisch slecht functionerende lever. Het kauwsnoepje bevat onder meer omega 3-vetzuren, lecithine en extract van mariadistel.

Voor katten

Ook specifiek voor jouw kat heeft FeliGum voedingssupplementen ontwikkeld. Je vind hier onder meer de FeliGum L-Lysin. Dat bevat het essentiële aminozuur L-lysine, welke niet wordt aangemaakt door het lichaam zelf. Het aanvullen van het dieet met L-lysine wordt met name aangeraden als je kat lijdt aan kattengriep. Bij acute klachten aan het maag-darmkanaal van je kat, gebruik je FeliGum Dia en wanneer je kat last heeft van haarballen FeliGum Hairball.

Toedienen van medicijnen

Het toedienen van een medicijn aan je huisdier gaat niet altijd zonder slag of sloot. Wanneer jouw geliefde maatje zijn tabletje niet wil innemen, kan FeliGum Trojaner uitkomst bieden. Deze bijzonder snack is zeer smakelijk en vanwege de zachte consistentie zeer geschikt voor het verbergen van medicatie. Om het tablet te geven, druk je deze simpelweg in de massa van de FeliGum Trojaner.