Service
Winkelwagen
Menu
Vakantiegeld deals! - Scoor nu tot 30% korting! Lees meer

Hilton Herbs

Hilary startte Hilton Herbs in 1989 toen zij het allereerste kruidensupplement voor paarden samenstelde. Dat deed zij omdat zij het paard van haar man Tony wilde helpen, bij wie een artritische aandoening was vastgesteld. Vanaf toen ging het snel: Hilary werd gekwalificeerd als medisch kruidendokter en ontwikkelde nieuwe kruidensupplementen en aanvullende gezondheidsproducten voor paarden, huisdieren, pluimvee en vogels.

De hoogwaardige kwaliteitsproducten van Hilton Herbs zijn sindsdien verkrijgbaar in meer dan 30 landen over de hele wereld! Bekijk snel onze selectie Hilton Herbs producten op Medpets.nl!

Meer informatie

1 - 24 van 51 Producten

Voor paarden

Hilton Herbs heeft een uiteenlopend assortiment ter ondersteuning van de gezondheid van jouw paard. Het assortiment bestaat uit voedingssupplementen die onder andere bijdragen aan het immuunsysteem, lever- en nierfunctie, hormoonbalans, luchtwegen, spieren en gewrichten, bloedsomloop, spijsvertering, de huid en vacht en nog véél meer! De supplementen zijn verkrijgbaar als vloeistof of als aanvullend diervoeder (of beide) en daardoor gemakkelijk door het voer te geven. Kan de weerstand van jouw paard wel wat extra ondersteuning gebruiken? Bekijk dan eens de Hilton Herbs Equimmune for Horses.

Voor honden

Daarnaast biedt Hilton Herbs ook volledig natuurlijke voedingssupplementen aan ter ondersteuning van de algehele gezondheid van jouw trouwe viervoeter. Zo is er de Hilton Herbs Top Coat for Dogs, welke bijdraagt aan een gezonde huidconditie en een zachte en glanzende vacht. Zoek je iets wat jouw hond kan ondersteunen bij angst, spanning of nervositeit? Dan is Hilton Herbs Tranquility for Dogs wellicht de juiste oplossing. Hier vind je een uiteenlopende selectie voedingssupplementen die de gezondheid van je harige vriend kunnen bevorderen.

Voor katten

Ook katten kunnen rekenen op Hilton Herbs! Je vind hier onder meer de Hilton Herbs Kitty KD for Cats, welke de blaas- en nierfunctie van je kat ondersteunt. Zoek je een supplement dat bijdraagt aan de blaasfunctie van je huistijger? Geef hem dan Hilton Herbs Kitty Ezee-P for Cats. De voedingssupplementen voor katten komen in een handig potje en dienen gedruppeld over het voer gegeven te worden.

Voor vogels en pluimvee

Wanneer je op zoek bent naar ondersteunende supplementen voor je vogel of pluimvee, ben je bij Hilton Herbs aan het goede adres! Er bestaan verschillende gezondheidsproducten ter ondersteuning van onder meer de luchtwegen en ademhalingsfunctie, weerstand, lever- en nierfunctie en een glanzend verenkleed, zoals de Hilton Herbs Seaweed & Rosehip Fine Cut.