Service
Winkelwagen
Menu

Vogelvoer

Medpets heeft een ruime keuze aan gezonde voeding voor vogels, waaronder parkieten, kanaries. Ook heeft Medpets voedingen voor tropische vogels, zoals papegaaien en kaketoes.

Meer informatie

1 - 24 van 142 Producten

Naast dat het voer voldoet aan de basisbehoefte van vogels, bevat deze voeding ook vaak een extra ondersteuning voor het dier. Zo is er keuze uit speciale voeding voor vogels in de rui, vogels met ondergewicht & overgewicht, handgevoerde vogels onder de 6-8 maanden oud, zieke vogels en vogels met speciale behoeften. In het assortiment van Medpets vind je onder andere producten van de merken Versele-Laga, Esve en Hobby First.

Smakelijke voedingen

Medpets heeft verschillende smakelijke voedingen voor vogels in haar assortiment. Merken zoals Versele-Laga en Hobby First hebben voor verschillende vogels voedingen samengesteld met diverse zaden van topkwaliteit. Deze voedingen zijn samengesteld op de voedingsbehoefte van jouw parkiet, kanarie of tropische vogel. Bekijk snel het volledige assortiment om te kijken of er een geschikte voeding voor jouw vogel bij zit.

Versele-Laga Prestige Loro Parque

Speciaal voor tropische vogels, waaronder papegaaien en kaketoes heeft Versele-Laga een aparte lijn; Versele-Laga Prestige Loro Parque. Deze voeding is samengesteld in overleg met het wetenschappelijk team van Loro Parque (Tenerife) en wordt in het park gebruikt als basisvoeder voor alle grote ara’s, Molukken- & zwarte kaketoes. De twee partijen werken samen in onderzoeksprojecten en Versele-Laga is de exclusieve fabrikant van de zadenmixen, die ook in het park en kweekstation op Tenerife gebruikt worden.

Zieke vogels

Speciaal voor vogels die ziek zijn, is een goed opneembare voeding erg belangrijk. Harrison’s heeft verschillende voedingen die ook geschikt zijn voor vogels die vermagerd of verzwakt zijn. Deze goed verteerbare voedingen van Harrison’s zijn biologisch en ontwikkeld door voedingsdeskundigen en vogeldierenarts Greg Harrison. Met het voer van Harrison’s kunnen vogels niet selectief eten. Bij elke hap krijgen zij dus het allerbeste binnen. Het is mogelijk om deze voedingen in de vorm van sondevoeding te geven.

Lekkere traktatie voor vogels

Af en toe verdient jouw lieve vogel ook iets lekkers. Medpets heeft verschillende lekkere snacks voor vogels in haar assortiment. Deze smakelijke traktaties kun je perfect in de vogelkooi plaatsen, zodat jouw vogel er heerlijk van kan smullen!