Service
Winkelwagen
Menu

Dr. Ann's

Bij Dr. Ann’s staat de gezondheid van jouw huisdier centraal. Soms heeft jouw dier even wat hulp nodig en de supplementen van Dr. Ann’s bieden die hulp. Alle supplementen zijn ontwikkeld door dierenartsen. Betrouwbaar en van hoge kwaliteit. Met Dr. Ann’s ben jij verzekerd van het allerbeste voor je dier.

Meer informatie

1 - 17 van 17 Producten

Dr. Ann’s Mobility Support Plus

Dr. Ann’s Mobility Support Plus is een voedingssupplement voor honden en katten ter ondersteuning van de gewrichten. Deze capsules bevatten een unieke samenstelling van glucosamine, chondroïtine, kurkuma, vitamine C en omega-3 vetzuren. Glucosamine en chondroïtine zijn belangrijke bouwstoffen voor het gewrichtskraakbeen. De extra toevoeging van kurkuma draagt bij aan het behoud van gezond kraakbeen en soepele gewrichten. Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming en de normale werking van het kraakbeen. Dr. Ann’s Mobility Support Plus is eenvoudig en eenmaal daags toe te dienen.

Dr. Ann’s Probiotics

Dr. Ann’s Probiotics is een voedingssupplement voor honden en katten ter ondersteuning van een normale darmfunctie. In het geval van diarreeklachten of bij een opgeblazen buik kan extra ondersteuning nodig zijn. Ook na een antibioticumkuur of een periode van stress of ziekte kan het verstandig zijn de darmflora extra te ondersteunen. Dit supplement, met pre- en probiotica, bevordert een natuurlijke en regelmatige stoelgang. Het vezelrijke poeder helpt bij een goede darmpassage.

Dr. Ann’s Stress Reduction

Dr. Ann’s Stress Reduction is een voedingssupplement voor honden en katten om ze te helpen kalm en ontspannen te blijven. Het biedt ondersteuning onder stressvolle omstandigheden. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij reizen, een verhuizing of vuurwerkangst. Langdurige spanning kan gezondheidsklachten teweeg brengen en op tijd ondersteuning bieden is verstandig.

Deze capsules bevatten een unieke combinatie van Lactium® (alpha-casozepine) en L-Theanine uit een natuurlijke groene thee concentraat. L-Theanine is een natuurlijke rustgever en draagt bij aan de normale weerstand tegen stress. Dit supplement is geschikt voor korte periodes van stressvolle omstandigheden én voor langdurig gebruik. Dr. Ann’s Stress Reduction is eenvoudig en eenmaal daags toe te dienen.

Dr. Ann’s Urinary Care

Dr. Ann’s Urinary Care is een voedingssupplement voor honden en katten ter ondersteuning van de blaas en urinewegen. Extra ondersteuning kan bijvoorbeeld nodig zijn in geval van een blaasontsteking. De capsules bevatten een unieke samenstelling van cranberry, vitamine C en Echte guldenroede (Solidago virgaurea). Vitamine C heeft een positieve invloed op het immuunsysteem en zorgt mede voor een goede weerstand. De extra toevoeging van Solidago virgaurea is uniek. Het helpt bij een goede vochtbalans en ondersteunt het behoud van een gezonde blaas. Dr. Ann’s Urinary Care is eenvoudig en eenmaal daags toe te dienen.