Service
Winkelwagen
Menu

Dermazyme

Dermazyme is een merk met verschillende verzorgingsproducten voor honden en katten. De meeste producten van Dermazyme zijn zowel voor honden als voor katten te gebruiken.

Meer informatie

1 - 1 van 1 Producten

Dermazyme heeft producten die de huid en vacht van honden en katten ondersteunen. De producten zijn verkrijgbaar in de vorm van tabletten, shampoos, doekjes of in visolie.

Tabletten

Heeft jouw huisdier een gezonde vacht? Of kan deze nog wat extra ondersteuning gebruiken? De Dermazyme Zinc ondersteunt het herstellende vermogen van de huid en het verminderen van overmatige productie van talg. Deze tabletten voor honden en katten zijn gemaakt op basis van zink-methionine, vitamine A en B.

Shampoo

Dermazyme heeft verschillende shampoos in haar assortiment, om bij te dragen aan een gezonde huid en vacht. Honden en katten hebben verschillende vachttypes, waardoor het kiezen van een shampoo erg belangrijk is. Wil jij jouw huisdier beschermen tegen ongewenste micro-organismen? Dan kan de Dermazyme Pyo Chloorhexidine een geschikte shampoo zijn om je huisdier mee te wassen. Deze shampoo verzorgt en beschermt de huid.

Droge huid

Heeft jouw huisdier een zeer droge vacht? Dan kun je als baasje het beste reinigen met de Dermazyme Gold of Dermazyme Seb Shampoo. Deze shampoos ondersteunen de huid en dragen bij aan een gezonde huidflora. De Dermazyme Gold is in tegenstelling tot de Seb Shampoo een combinatie tussen een lotion en shampoo.

Doekjes

Vochtige doekjes zijn erg handig om lokale delen van honden of katten mild te reinigen. Van de Dermazyme Pyo Chloorhexidine en de Dermazyme Pyo Micosilver zijn reinigende pads verkrijgbaar. Perfect om op een hygiënische manier lokaal op moeilijk bereikbare plekjes te reinigen. Denk bijvoorbeeld aan het schoonmaken tussen de tenen, in de oorschelp of in de huidplooien.

Visolie

Visolie kan bijdragen aan het verminderen van een droge huid, haarverlies, huidschilfers een doffe vacht of vervelende kriebels. De visolie Dermazyme Omega is een aanvullend diervoeder voor honden en katten. Deze olie is gemaakt op basis van geraffineerde visolie en plantaardige oliën, zoals teunisbloed-, lijnzaad en frambozenpitolie. Je kunt deze olie gemakkelijk over het honden- of kattenvoer geven.