Service
Winkelwagen
Menu

Hondenbench

Meer informatie

1 - 20 van 20 Producten

Bench hond

Er is een hondenbench voor iedere hond! De benches zijn er in meerdere leuke kleurtjes en hebben verschillende afmetingen, zodat er kleine en grote honden in kunnen liggen. Het materiaal van de bench is stevig en bestaat uit kunststof, plastic, metaal en/of nylon. In de hondenbench zitten op meerdere plekken deurtjes. Op die manier past de bench altijd op een plek in huis. De benches zijn makkelijk inklapbaar, zodat ze ergens anders geplaatst kunnen worden en gemakkelijk mee te nemen zijn.

Reisbench hond

Een reisbench is er om jouw hond veilig te vervoeren. Ze zijn erg stevig en beschikken over genoeg ventilatie voor de hond tijdens de reis. Ook kan de hond door de bench heen kijken naar buiten. De reisbenches zijn er in verschillende formaten, voor puppy’s, kleine én grote honden. Ze zijn gemakkelijk opvouwbaar en hebben een handig handvat om de reisbench mee te dragen. Deze hondenbenches kunnen gebruikt worden als autobench, maar ook tijdens een vakantie of een show.

Hondenbench auto

Als je een bench voor de auto wilt kopen kun je kijken naar de Trixie Vervoersbox Journey of zoek je iets wat toegankelijker is voor de instap van je hond in een mooi aluminium frame dan is de Trixie vervoersbox grafiet misschien iets voor jouw. Dit is een praktische autobench voor jouw hond!

Benchkussen

Een bench is een plek waar jouw hond kan uitrusten en met een benchkussen wordt dat nóg comfortabeler. Er zijn verschillende kussens te vinden die heerlijk zacht zijn. Sommige kussens voor in de bench kunnen aan beide kanten worden gebruikt en anderen hebben een antislip bodem. De kussens zijn er in verschillende maten, zodat ze in meerdere benches passen. Ze kunnen in zowel een bench voor thuis als in een reisbench.

Honden bench kopen

Wil je nou ook een honden bench kopen? Kijk dan even verder op onze site en bestel bij het uitgebreide assortiment bij Medpets! Zo hebben we deze Crate hondenbench van District 70 of deze vrolijke Bench 2-deurs van Beeztees.