Service
Winkelwagen
Menu

Voer voor Vissen

De voeding van je aquariumvissen is erg afhankelijk van de vissoorten in het aquarium. De meeste voedingen zijn zo samengesteld dat de vissen met één voeding volledig worden voorzien in hun voedingsbehoeften. Het assortiment biedt verschillende voedingen voor uiteenlopende vissoorten.

Meer informatie

1 - 20 van 20 Producten

Vlokken

Het voordeel van vlokkenvoeding is dat het in vergelijking met andere voedingen langer op het wateroppervlak blijft drijven. De vlokken zinken langzaam waardoor de vissen in de middenlaag of op de bodem makkelijk bij de voeding kunnen komen. De vlokken zijn aangevuld met plantaardige ingrediënten en toegevoegde mineralen ter ondersteuning van de gezondheid van de aquariumvissen. De meeste vlokken bevatten ook natuurlijke kleurversterkers die de originele kleuren van de vis intensiveren.

Granules

Granulaat voeding bestaat uit voedzame korrels en kan gebruikt worden als volledige voeding. De granules zijn ontwikkeld om langzaam naar de bodem te zakken wat de voeding geschikt maakt voor de meeste aquariumvissen. De granules worden zacht in het water en zakken langzaam naar beneden zodat de vissen niet naar het wateroppervlak hoeven te komen. De granules zijn aangevuld met plantaardige ingrediënten en toegevoegde mineralen ter ondersteuning van de gezondheid van de aquariumvissen.